Inici » Notícies » Santa Magdalena tanca la programació del 9 d’Octubre amb titelles i una exposició de pintura
Actualitat

Santa Magdalena tanca la programació del 9 d’Octubre amb titelles i una exposició de pintura

1 min, 14 seg

Santa Magdalena ha tancat la programació, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat, per a celebrar el 9 d’Octubre, amb un cap de setmana replet d’activitats culturals per a tots els públics.

La Capella, al costat de l’església parroquial, ha acollit durant tot el passat cap de setmana, una exposició de l´alumnat del curs de pintura de Maite Baldrich. En la mostra s’ha pogut observar la gran faena, tant d’adults com dels més xicotets, ja que Baldrich compta amb un grup també de xiquets i xiquetes, que s’han iniciat en el món de les arts pictòriques i que, al costat del grup adult, han demostrat la gran capacitat creativa dels magdaleneros i magdaleneres.

D’altra banda, el dissabte, 17 d’octubre i dins del circuit Titellavolta de la Diputació de Castelló, l’Edifici Social de Santa Magdalena, acollia una interessant i divertida jornada sota el títol, ‘Temps d´Objectes Animats’, en la qual les titelles han sigut les protagonistes. En els baixos de l’Edifici Social es va poder contemplar una xicoteta mostra de diferents titelles, fetes per la companyia Cebe Muntatges Teatrals de forma totalment artesanal. Al mateix temps, i durant més de dues hores, els més xicotets van poder elaborar les seues pròpies titelles, en un taller, que va comptar amb gran acceptació. El fermall final d’aquesta jornada de titelles, el va posar la representació, a l’Auditori Municipal, de l’obra, ‘El Pirata Barba’ de la companyia, Xarop Teatre.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, assenyala que: “estem molt satisfets amb la resposta que ha tingut la programació del 9 d’Octubre, una programació cultural que, ens ha servit per a, en temps de pandèmia, veure que com organitzar diferents esdeveniments que, siguen segurs per a la població i ens permeten estar en contacte amb el món de la cultura”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →