Inici » Notícies » Sta. Magdalena acomiada les seues Festes amb una altíssima participació
Actualitat

Sta. Magdalena acomiada les seues Festes amb una altíssima participació

1 min, 17 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena 2018 ja formen part de la història, després que anit, Pirotécnia Tomás de Benicarló, disparara un impressionant castell de focs artificials, que posava fi a unes festes, marcades per l’alta participació. Les Festeres i Festers 2018 van ser els encarregats d’estrènyer el botó, que marcava la fi d’unes celebracions, en les quals ells han sigut els autèntics protagonistes.

focs2 associacions2 associacions3 bous focs1 associacions1

Prèviament, el cap de setmana estava marcat per la massiva afluència de públic en actes com el Dia de les Associacions, en el qual van estar presentes la majoria de les entitats locals, que van eixir al carrer per a vendre productes i recaptar d’aquesta manera fons per a finançar les diferents activitats, que porten a terme al llarg de l’any. A més, també el cap de setmana va haver-hi exhibicions taurines i bou embolat, mentre que el diumenge, es posava fi a les Festes amb el castell de focs artificials.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha fet una valoració molt positiva del transcurs de les Festes, ja que “si bé la presentació i el dia de la patrona es van veure entelats per la pluja, la resta de les celebracions han transcorregut amb total normalitat i sobretot amb una participació molt alta per part dels veïns i visitants”.  Bou ha destacat el gran treball de “tots els col·lectius que formen part del teixit associatiu, que han programat molts actes dins de les Festes Patronals, en col·laboració amb la Comissió de Festes i els empleats municipals, que també de forma incansable han treballat perquè tots els actes es desenvoluparen i tiraren endavant. Les Festes, són per tant, un èxit col·lectiu”.

Finalment, l’alcalde de Sta. Magdalena, ha agraït la col·laboració dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, que durant aquestes Festes Patronals, han vetlat perquè tots els actes transcorregueren amb total normalitat.

focs3

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →