Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull el II Campionat de caça provincial de perdiu amb reclam
Actualitat

Sta. Magdalena acull el II Campionat de caça provincial de perdiu amb reclam

48 seg

Sta. Magdalena acollirà el pròxim 3 de febrer la segona edició del Campionat de caça provincial de perdiu amb reclam, organitzat per la delegació de Castelló de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, el Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena i l’Ajuntament de la localitat.

cartell

 

“Després de l’èxit de l’any passat, en el qual vam organitzar el campionat autonòmic de la zona nord, de nou hem atès la petició del club de caça local i ens encarregarem d’organitzar i col·laborar amb la delegació de Castelló de la Federació de Caça perquè aquest campionat tinga èxit”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, per a qui esdeveniments com aquest “contribueixen a dinamitzar la vida local i suposen, al mateix temps, de reclam i atractiu perquè la gent vinga a visitar-nos i a conèixer Sta. Magdalena”.

 

El II Campionat de caça provincial atraurà fins a Sta. Magdalena a nombrosos afeccionats a la caça de la perdiu amb reclam, que a més de participar en l’esdeveniment podran gaudir d’una gran jornada de contacte amb la naturalesa. Aquest esdeveniment es desenvoluparà en el pavelló poliesportiu municipal.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →