Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull el II Campionat de caça provincial de perdiu amb reclam
Actualitat

Sta. Magdalena acull el II Campionat de caça provincial de perdiu amb reclam

48 seg

Sta. Magdalena acollirà el pròxim 3 de febrer la segona edició del Campionat de caça provincial de perdiu amb reclam, organitzat per la delegació de Castelló de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, el Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena i l’Ajuntament de la localitat.

cartell

 

“Després de l’èxit de l’any passat, en el qual vam organitzar el campionat autonòmic de la zona nord, de nou hem atès la petició del club de caça local i ens encarregarem d’organitzar i col·laborar amb la delegació de Castelló de la Federació de Caça perquè aquest campionat tinga èxit”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, per a qui esdeveniments com aquest “contribueixen a dinamitzar la vida local i suposen, al mateix temps, de reclam i atractiu perquè la gent vinga a visitar-nos i a conèixer Sta. Magdalena”.

 

El II Campionat de caça provincial atraurà fins a Sta. Magdalena a nombrosos afeccionats a la caça de la perdiu amb reclam, que a més de participar en l’esdeveniment podran gaudir d’una gran jornada de contacte amb la naturalesa. Aquest esdeveniment es desenvoluparà en el pavelló poliesportiu municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →