Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull una xarrada sobre xarxes socials, mòbils i videojocs
Actualitat

Sta. Magdalena acull una xarrada sobre xarxes socials, mòbils i videojocs

40 seg

xerrada

El saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena acollia dissabte passat, 4 de maig, una xarrada dirigida a famílies amb fills en edat infantil i adolescents sobre l’ús de les xarxes socials, mòbils i videojocs.

El tècnic benicarlando, Albert Rodríguez, va ser l’encarregat d’impartir aquesta xarrada que va tindre com a objectiu, millorar la quantitat i qualitat de la informació, que tenen les famílies en relació amb l’ús, que els xiquets i adolescents fan del mòbil, les xarxes socials i els videojocs. A més, el tècnic va mostrar quina és la diferència entre ús i abús, al mateix temps que va oferir unes pautes a les famílies, referents a l’ús de les noves tecnologies.

Eloi Roca, regidor de Joventut a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, va explicar que “ha sigut una xarrada molt positiva, que considero ha proporcionat diferents eines a les famílies, en relació a l’ús de xarxes socials, mòbils i videojocs”.

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →