Inici » Notícies » Sta. Magdalena acull una xarrada sobre xarxes socials, mòbils i videojocs
Actualitat

Sta. Magdalena acull una xarrada sobre xarxes socials, mòbils i videojocs

40 seg

xerrada

El saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena acollia dissabte passat, 4 de maig, una xarrada dirigida a famílies amb fills en edat infantil i adolescents sobre l’ús de les xarxes socials, mòbils i videojocs.

El tècnic benicarlando, Albert Rodríguez, va ser l’encarregat d’impartir aquesta xarrada que va tindre com a objectiu, millorar la quantitat i qualitat de la informació, que tenen les famílies en relació amb l’ús, que els xiquets i adolescents fan del mòbil, les xarxes socials i els videojocs. A més, el tècnic va mostrar quina és la diferència entre ús i abús, al mateix temps que va oferir unes pautes a les famílies, referents a l’ús de les noves tecnologies.

Eloi Roca, regidor de Joventut a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, va explicar que “ha sigut una xarrada molt positiva, que considero ha proporcionat diferents eines a les famílies, en relació a l’ús de xarxes socials, mòbils i videojocs”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →