Inici » Notícies » Sta. Magdalena adecua tot l’entorn de Sant Vicent
Actualitat

Sta. Magdalena adecua tot l’entorn de Sant Vicent

46 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de les brigades rurals, EPAMER, ha procedit a la neteja i esbrosse de tot l’entorn de l’ermita de Sant Vicent, que des de fa uns dies llueix un renovat aspecte, gràcies a l’intens treball dut a terme pels operaris municipals.

sanvi1 sanvi2

Aquest paratge natural, situat a dos quilòmetres aproximadament del casc urbà, necessitava d’una actuació d’esbrosse, que ha permès mostrar la bellesa dels margallons, propis d’aquesta zona de Sta. Magdalena.

“S’ha fet un treball de neteja i adequació molt important, que permetrà que, tant els magdaleners com els quals ens visiten, gaudim d’aquest paratge que rep moltes visites, sobretot ara que anem de cara al bon temps”, ha assenyalat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, qui d’altra banda, ha recordat que l’ermita de Sant Vicent ja disposa d’aigua potable, la qual cosa li dóna encara més valor al paratge.

El primer edil magdalener, d’altra banda, ha anunciat que després de reunir-se amb la junta de l’Associació Amics de Sant Vicent, han acordat que el consistori instal·larà papereres i més taules de pícnic en tot l’entorn de l’ermita.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →