Inici » Notícies » Sta. Magdalena adecua tot l’entorn de Sant Vicent
Actualitat

Sta. Magdalena adecua tot l’entorn de Sant Vicent

46 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de les brigades rurals, EPAMER, ha procedit a la neteja i esbrosse de tot l’entorn de l’ermita de Sant Vicent, que des de fa uns dies llueix un renovat aspecte, gràcies a l’intens treball dut a terme pels operaris municipals.

sanvi1 sanvi2

Aquest paratge natural, situat a dos quilòmetres aproximadament del casc urbà, necessitava d’una actuació d’esbrosse, que ha permès mostrar la bellesa dels margallons, propis d’aquesta zona de Sta. Magdalena.

“S’ha fet un treball de neteja i adequació molt important, que permetrà que, tant els magdaleners com els quals ens visiten, gaudim d’aquest paratge que rep moltes visites, sobretot ara que anem de cara al bon temps”, ha assenyalat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, qui d’altra banda, ha recordat que l’ermita de Sant Vicent ja disposa d’aigua potable, la qual cosa li dóna encara més valor al paratge.

El primer edil magdalener, d’altra banda, ha anunciat que després de reunir-se amb la junta de l’Associació Amics de Sant Vicent, han acordat que el consistori instal·larà papereres i més taules de pícnic en tot l’entorn de l’ermita.

Notícies relacionades

Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Noticies

Jornada de Portes Obertes en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

30 seg
Veure més notícies →