Inici » Notícies » Sta Magdalena asisteix a  la presentació del Pacte Territorial per l’Ocupació del Maestrat Litoral
Actualitat

Sta Magdalena asisteix a  la presentació del Pacte Territorial per l’Ocupació del Maestrat Litoral

46 seg

IMG_3366

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha participat en una reunió del Pacte Territorial per l’Ocupació del Maestrat Litoral, impulsat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i coordinat pels tècnics dels Ajuntaments de Benicarló i Peníscola. Durant el transcurs de la trobada es van presentar les línies del pla amb l’objectiu d’elaborar un diagnòstic del territori, per part de l’empresa NOTUS i amb la col·laboració de CREAS.

IMG_3365

En aquest Pacte per l’Ocupació participen els ajuntaments de Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà-Alcossebre, Càlig, Sant Jordi i Sant Rafael, a més de Sta. Magdalena i la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “amb aquest Pacte, l’Ajuntament de Sta. Magdalena podrem acollir-nos a  subvencions del SERVEF, que ens permetran formar als aturats del nostre municipi, en funció de les necessitats, que ja hem detectats en les empreses no solament de Sta. Magdalena sinó de tota la comarca”.

IMG_3363

Al Pacte Territorial per l’Ocupació del Maestrat Litoral també s’han sumat, CCOO i UGT, així com les organitzacions empresarials més representatives en l’àmbit autonòmic.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →