Inici » Notícies » Sta. Magdalena asisteix a la reunió amb el subdelegat del govern per a parlar de la seguretat agrària
Actualitat

Sta. Magdalena asisteix a la reunió amb el subdelegat del govern per a parlar de la seguretat agrària

56 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha assistit a Sant Rafel del Riu, a la reunió comarcal de seguretat agrària, presidida pel subdelegat del govern a Castelló, David Barelles.

reunio

Durant la reunió, en la qual han participat 16 representants municipals, i de les dues principals organitzacions agràries, es va donar a conèixer que la Guàrdia Civil ha aconseguit reduir els delictes en el camp en la comarca del Baix Maestrat en un 4% en aquesta campanya .

David Barelles, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, ha animat als productors agrícoles a denunciar els delictes i a informar als agents de la Guàrdia Civil de qualsevol moviment sospitós, en un exercici en el qual el valor de les collites és més alt, a causa del minvament de produccions, cas dels cítrics, o l’alta cotització de l’oli.

Des de la subdelegació es recorda als agricultors, que tenen ferramentes al seu abast per a protegir les seues collites com els documents DATA, i anima als propietaris de les explotacions a què que supervisen personalment les labors de recol•lecció.

Per la seua banda, l’alcalde de Sta. Magdalena, ha traslladat al subdelegat la necessitat “que més efectius estiguen presents en el nostre poble, ja que a pesar que comptem amb l’estreta col•laboració dels agents de la Guàrdia Civil d’Alcalá, en ocasions es fa necessària una major presència policial”.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →