Inici » Notícies » Sta. Magdalena celebrarà la Marxa Senderista pel terme el 20 de maig
Actualitat

Sta. Magdalena celebrarà la Marxa Senderista pel terme el 20 de maig

1 min, 41 seg

Obert el termini d’inscripció per a la IX Marxa Senderista pel terme

COVER-MARXA-SENDERISTA-2018

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer l’itinerari pel qual discorrerà la IX Marxa Senderista pel terme, que tindrà lloc el pròxim 20 de maig i en la qual es preveu una participació, que superarà els 200 senderistes i que recorreran alguns dels paratges més bells del Parc Natural de la Serra d´Irta.

cartellsta. magdalena

Els participants prendran l’eixida a les 7.30 des del pavelló poliesportiu, lloc en el qual podran realitzar un xicotet desdejuni i posteriorment caminaran en direcció al castell fins a arribar al Barranc del Boixar. Mentre ascendeixen el Boixar, podran gaudir de les magnífiques vistes que ofereixen “Les Agulles del Boixar” arribant fins al camí de Vistahermosa.

En l’encreuament amb el camí de baixada al Castell, hi haurà un primer avituallament. Els participants de la marxa curta descendiran pel castell i arribaran per l’avinguda del Dr. Luis Torres Morera fins al pavelló poliesportiu, lloc en el qual es farà el dinar de germanor, mentre que els senderistes que decidisquen fer la marxa llarga, després del primer avituallament s’endinsaran en el Parc Natural fins  arribar  a la “Mallada de la Rabosa” sempre en direcció cap al “Coll de la Palma”, buscant la sendera que va cap al “Barranc del Buscarro” i amb el mar mediterrani com a company de viatge.

Arribats a la sendera de la “Selleta” es continuarà fins al camí del Buscarro, lloc en el qual hi haurà un segon avituallament de líquids. Després se seguirà per la via de servei fins a trobar-se amb el pont de les pedreres i es procedirà al descens per l’avinguda del doctor Luis Torres Morera, fins a arribar al pavelló poliesportiu.

“Novament hem dissenyat un recorregut,  que ens porta a caminar i gaudir de la magnífica naturalesa d´Irta, una jornada d’esport però també de convivència amb moltes persones de la nostra comarca, que de ben segur, un any més, confien en nosaltres per a practicar esport i admirar la nostra riquesa paisatgística”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

El preu de la inscripció és de 13 euros per als adults i de 7 per als menors de 12 anys i inclou assegurança d’accidents individual per a cada participant, avituallamients, dinar i regal d’un detall per la participació en la marxa senderista.

En aquest enllaç es pot descarregar el formulari d´inscripció: http://www.santamagdalena.es/wp-content/uploads/2018/04/marxasenderista.pdf .

El termini d’inscripció finalitza el 17 de maig.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →