Inici » Notícies » Sta. Magdalena coneixerà el seu passat templer amb el Projecte Croma de la Diputació de Castelló
Actualitat

Sta. Magdalena coneixerà el seu passat templer amb el Projecte Croma de la Diputació de Castelló

54 seg

La Diputació de Castelló traslladarà als escolars a l’Edat Mitjana a través de la innovadora experiència ‘El Viatge dels Templers’. Així, el Govern Provincial acostarà la tècnica d’efectes digitals a les aules a través del Projecte Croma perquè els xiquets del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena coneguen d’una forma molt divertida i sorprenent el pas de l’Ordre del Temple per la província de Castelló en general i per Sta. Magdalena en particular.

viajetemplarios

Així, i dins de les Jornades Culturals del col·legi, divendres que ve, en la sala de projeccions del pavelló poliesportiu, tindrà lloc aquesta activitat, tenint en compte que el Castell  Polpís, va ser un dels emblemes de l’Ordre del Temple a la província de Castelló.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, assegura que “l’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la nostra història entre els més joves, donar-los a conèixer el ric patrimoni, que tenen en els seus pobles per a seguir generant aquesta estima per les nostres arrels, de les que tan orgullosos estem”.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua banda, ha agraït “l’interès de l’àrea de Cultura de la Diputació de Castelló, en l’engegada d’aquest projecte, que juntament amb la sendera Mirador Templer, estan posant en valor el nostre Castell”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →