Inici » Notícies » Sta. Magdalena coneixerà el seu passat templer amb el Projecte Croma de la Diputació de Castelló
Actualitat

Sta. Magdalena coneixerà el seu passat templer amb el Projecte Croma de la Diputació de Castelló

54 seg

La Diputació de Castelló traslladarà als escolars a l’Edat Mitjana a través de la innovadora experiència ‘El Viatge dels Templers’. Així, el Govern Provincial acostarà la tècnica d’efectes digitals a les aules a través del Projecte Croma perquè els xiquets del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena coneguen d’una forma molt divertida i sorprenent el pas de l’Ordre del Temple per la província de Castelló en general i per Sta. Magdalena en particular.

viajetemplarios

Així, i dins de les Jornades Culturals del col·legi, divendres que ve, en la sala de projeccions del pavelló poliesportiu, tindrà lloc aquesta activitat, tenint en compte que el Castell  Polpís, va ser un dels emblemes de l’Ordre del Temple a la província de Castelló.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, assegura que “l’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la nostra història entre els més joves, donar-los a conèixer el ric patrimoni, que tenen en els seus pobles per a seguir generant aquesta estima per les nostres arrels, de les que tan orgullosos estem”.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua banda, ha agraït “l’interès de l’àrea de Cultura de la Diputació de Castelló, en l’engegada d’aquest projecte, que juntament amb la sendera Mirador Templer, estan posant en valor el nostre Castell”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →