Inici » Notícies » Sta. Magdalena convoca el I Concurs per a la portada del llibre de Festes
Actualitat

Sta. Magdalena convoca el I Concurs per a la portada del llibre de Festes

53 seg

bouembolat

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena està ja immersa en la confecció dels festejos, que se celebraran entre el 21 i el 31 de juliol i que enguany tenen com a novetat la I edició del Concurs per a la portada del Llibre de Festes.

En aquest sentit, des d’avui ja estan disponibles les bases d’aquest concurs, que està obert a qualsevol persona i que la seua temàtica ha de basar-se en les Festes Patronals. El format de presentació d’originals serà el DIN-A4 vertical i es podrà utilitzar qualsevol tipus de tècnica, que siga fàcilment adaptada per a impremta, ja que el primer premi serà la portada del llibre de Festes.

En els originals haurà de figurar el text: Festes Patronals. Santa Magdalena de Polpís. Del 21 al 31 de juliol. Un jurat, format per cadascuna de les entitats locals, un membre de la Comissió de Festes i el regidor de Cultura dictaminarà les tres portades premiades. La que obtinga el primer premi serà la portada. Amb totes les obres presentades a concurs es realitzarà una exposició dins de les Festes Patronals.

Les obres s’hauran de presentar, en sobre tancat, a l’Ajuntament de Sta. Magdalena en horari d’oficina i fins al 15 de juny a les 20.30 hores. Les bases poden consultar-se en la pàgina web www.santamagdalena.es

 

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →