Inici » Notícies » Sta. Magdalena convoca el I Concurs per a la portada del llibre de Festes
Actualitat

Sta. Magdalena convoca el I Concurs per a la portada del llibre de Festes

53 seg

bouembolat

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena està ja immersa en la confecció dels festejos, que se celebraran entre el 21 i el 31 de juliol i que enguany tenen com a novetat la I edició del Concurs per a la portada del Llibre de Festes.

En aquest sentit, des d’avui ja estan disponibles les bases d’aquest concurs, que està obert a qualsevol persona i que la seua temàtica ha de basar-se en les Festes Patronals. El format de presentació d’originals serà el DIN-A4 vertical i es podrà utilitzar qualsevol tipus de tècnica, que siga fàcilment adaptada per a impremta, ja que el primer premi serà la portada del llibre de Festes.

En els originals haurà de figurar el text: Festes Patronals. Santa Magdalena de Polpís. Del 21 al 31 de juliol. Un jurat, format per cadascuna de les entitats locals, un membre de la Comissió de Festes i el regidor de Cultura dictaminarà les tres portades premiades. La que obtinga el primer premi serà la portada. Amb totes les obres presentades a concurs es realitzarà una exposició dins de les Festes Patronals.

Les obres s’hauran de presentar, en sobre tancat, a l’Ajuntament de Sta. Magdalena en horari d’oficina i fins al 15 de juny a les 20.30 hores. Les bases poden consultar-se en la pàgina web www.santamagdalena.es

 

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →