Inici » Notícies » Sta. Magdalena dóna llum verda al projecte del Pla Castelló 135-2
Actualitat

Sta. Magdalena dóna llum verda al projecte del Pla Castelló 135-2

39 seg

assaig2

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha aprovat, per unanimitat de tots els presents, el projecte del Pla Castelló 135-2 Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Castelló, que permetrà que l’Edifici Social de Sta. Magdalena estiga completament finalitzat, pel que fa a la planta baixa i primera.

Concretament, es destinaran un total de 90.900 €, per a la instal·lació de la climatització de les plantes primera i segona, el sistema de contra incendis, l’electricitat, il·luminació, so, pantalla i projector de l’auditori, el fals sostre de totes les plantes i els pintats exteriors i interiors de l’Edifici Social.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, comenta que: “en breu ja disposarem de la planta baixa i la primera completament finalitzades i llistes per al seu ús. De fet, l’auditori ja és una realitat i diverses associacions estan preparant les seues pròximes actuacions utilitzant aquesta instal·lació, que entrarà ja en funcionament el dia 1 de desembre per a la celebració de Sta. Cecilia”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →