Inici » Notícies » Sta. Magdalena dóna llum verda als projectes del Pla Castelló 135
Actualitat

Sta. Magdalena dóna llum verda als projectes del Pla Castelló 135

41 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha aprovat, per unanimitat, els projectes, que presentarà al Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló, en el qual s’ha decidit incloure les obres de finalització de la planta baixa i primera de l’Edifici Social, amb un pressupost de 63.042 euros.

IMG_4096

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “en la planta baixa de l’edifici se situarà la zona de recepció, on hi haurà un xicotet servei de bar, al costat de l’auditori, mentre que en la primera, s’està construint una sala de reunions d’uns 120 m2 i una altra que albergarà l’arxiu municipal. A més, la Biblioteca ocuparà un espai de 210 m2, en els quals a més de la zona d’estudi i consulta de llibres, hi haurà un espai delimitat per als més xicotets, una Bebeteca”.

IMG_4093

Bou, d’altra banda, recorda que l’auditori, que es construirà en la planta baixa, figura a part d’aquest Pla, atès que la Diputació de Castelló i el consistori signaran un conveni  de col·laboració, on la inversió és de 100.000 €.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional

23 seg
Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Veure més notícies →