Inici » Notícies » Sta. Magdalena entrega els diners de les jornades templeres a dues entitats sense ànim de lucre
Actualitat

Sta. Magdalena entrega els diners de les jornades templeres a dues entitats sense ànim de lucre

1 min, 3 seg

entrega1

L’Ajuntament de Sta. Magdalena i l’escriptor benicarlando, Manuel Tomás, han fet lliurament en el saló de plens de l’Ajuntament de la localitat dels dos xecs, corresponents als diners obtinguts de la venda del llibre, El Zorro Rojo, i dels diners recaptats en el dinar de germanor de les I Jornades Templeres, celebrades el mes de desembre passat.

D’aquesta manera, l’alcalde de la localitat, Sergio Bou i Manuel Tomás, han fet lliurament a la presidenta de la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer, Ana Baldrich i a Maribel Moya, en representació d´AFIVINA, Associació de Fibromiàlgia, Fatiga crònica i Reumatologia, d’un xec a cada associació per valor de 278 € cadascun, que destinaran a la investigació mèdica.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, durant l’acte de lliurament, ha agraït a Tomás la seua implicació amb aquestes dues entitats benèfiques i ha anunciat que “pretenem donar continuïtat a les jornades templeres, que tant èxit i repercussió van tindre per a la nostra localitat i que a més de posar en valor el nostre castell, Polpís, es van convertir en un referent de solidaritat gràcies a accions com la de Manuel Tomás o el propi ajuntament, que destinem els diners obtinguts de la venda de tiquets del menjar a aquestes dues associacions”.

La delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer i AFIVINA, per part seua, van agrair la donació que han rebut i que els ajuda a continuar amb la feina de casa d’investigació en els seus respectius camps.

Notícies relacionades

Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Veure més notícies →