Inici » Notícies » Sta. Magdalena estrena Auditori Municipal
Actualitat

Sta. Magdalena estrena Auditori Municipal

1 min, 4 seg

auditori2

La població de Sta. Magdalena ja disposa d’Auditori Municipal, després que dissabte passat es posara en funcionament amb el concert de Sta. Cecilia de l’Agrupació Musical de la localitat, que va comptar d’altra banda, amb la participació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís i el Grup de Danses Magdaleneres.

L’Auditori Municipal es troba situat en la planta baixa de l’Edifici Social i compta amb un escenari de més de 70 m2 i una platea amb un total de 152 butaques. Es tracta d’un espai confortable, llargament demandat pels magdaleneros, que a partir d’ara podran gaudir de tota mena d’espectacles i actes culturals i socials.

“Volem que, tant l’Auditori Municipal com l’Edifici Social siguen l’epicentre de l’activitat social i cultural de Sta. Magdalena i per això continuarem treballant per a donar dinamisme a aquesta instal·lació, que ja és de tots i per a tots”, explicava Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, després de finalitzar el concert de Sta. Cecilia.

El primer edil va agrair el treball de tots els regidors i regidores, que des del 2009 s’han implicat en la construcció, tant de l’auditori com de l’Edifici Social, així com totes les administracions; govern d’Espanya, Diputació de Castelló i Generalitat Valenciana, que després de l’última licitació, que ara està en curs, han invertit, a més de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, més d’un milió d’euros en tot l’Edifici.

En els pròxims dies, s’adjudicarà el so i la pantalla de projecció d´imatge de l’auditori, així com altres acabats tant de la planta baixa com de la primera de l’Edifici Social.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →