Inici » Notícies » Sta. Magdalena estrena Auditori Municipal
Actualitat

Sta. Magdalena estrena Auditori Municipal

1 min, 4 seg

auditori2

La població de Sta. Magdalena ja disposa d’Auditori Municipal, després que dissabte passat es posara en funcionament amb el concert de Sta. Cecilia de l’Agrupació Musical de la localitat, que va comptar d’altra banda, amb la participació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís i el Grup de Danses Magdaleneres.

L’Auditori Municipal es troba situat en la planta baixa de l’Edifici Social i compta amb un escenari de més de 70 m2 i una platea amb un total de 152 butaques. Es tracta d’un espai confortable, llargament demandat pels magdaleneros, que a partir d’ara podran gaudir de tota mena d’espectacles i actes culturals i socials.

“Volem que, tant l’Auditori Municipal com l’Edifici Social siguen l’epicentre de l’activitat social i cultural de Sta. Magdalena i per això continuarem treballant per a donar dinamisme a aquesta instal·lació, que ja és de tots i per a tots”, explicava Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, després de finalitzar el concert de Sta. Cecilia.

El primer edil va agrair el treball de tots els regidors i regidores, que des del 2009 s’han implicat en la construcció, tant de l’auditori com de l’Edifici Social, així com totes les administracions; govern d’Espanya, Diputació de Castelló i Generalitat Valenciana, que després de l’última licitació, que ara està en curs, han invertit, a més de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, més d’un milió d’euros en tot l’Edifici.

En els pròxims dies, s’adjudicarà el so i la pantalla de projecció d´imatge de l’auditori, així com altres acabats tant de la planta baixa com de la primera de l’Edifici Social.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →