Inici » Notícies » Sta. Magdalena fa accessible La Capella
Actualitat

Sta. Magdalena fa accessible La Capella

39 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, dins del Pla d’Accessibilitat dels Edificis Municipals, ha començat les obres d’adequació i accessibilitat de l’edifici contigu a l’església parroquial, La Capella.  Una empresa local és l’encarregada de fer els treballs d’adequació de la plaça, que milloraran l’accés a la Capella per a les persones amb mobilitat reduïda.

rampacapella1 rampacapella2

“La Capella és un dels edificis, que més exposicions i activitats de tota mena alberga i conscients de l’existència d’una sèrie de barreres arquitectòniques, que dificultaven l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, incloem una partida en el pressupost per a poder dur a terme aquestes obres”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

D’altra banda, Bou comenta que: “ja hem redactat i presentat el projecte de millora d’accessibilitat al consultori mèdic, de manera que en un futur puguem corregir també l’entrada a aquest espai, que en el cas dels carros o les lliteres es realitza amb molta dificultat”.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →