Inici » Notícies » Sta. Magdalena fa accessible La Capella
Actualitat

Sta. Magdalena fa accessible La Capella

39 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, dins del Pla d’Accessibilitat dels Edificis Municipals, ha començat les obres d’adequació i accessibilitat de l’edifici contigu a l’església parroquial, La Capella.  Una empresa local és l’encarregada de fer els treballs d’adequació de la plaça, que milloraran l’accés a la Capella per a les persones amb mobilitat reduïda.

rampacapella1 rampacapella2

“La Capella és un dels edificis, que més exposicions i activitats de tota mena alberga i conscients de l’existència d’una sèrie de barreres arquitectòniques, que dificultaven l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, incloem una partida en el pressupost per a poder dur a terme aquestes obres”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

D’altra banda, Bou comenta que: “ja hem redactat i presentat el projecte de millora d’accessibilitat al consultori mèdic, de manera que en un futur puguem corregir també l’entrada a aquest espai, que en el cas dels carros o les lliteres es realitza amb molta dificultat”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →