Inici » Notícies » Sta. Magdalena es forma amb el programa Hospitalitat Mediterrània de l’Agència Valenciana de Turisme
Actualitat

Sta. Magdalena es forma amb el programa Hospitalitat Mediterrània de l’Agència Valenciana de Turisme

48 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha participat, a Vinaròs, en la jornada formativa de l’Agència Valenciana de Turisme sobre “Hospitalitat Mediterrània”.

thumb_MFHT3623_1024 thumb_IMG_0991_1024

Tècnics del consistori han assistit a la jornada formativa, a través de la qual, es pretén fomentar una de les nostres millors qualitats: el caràcter obert, inclusiu i amigable de milers d’empresaris i treballadors del sector turístic de la Comunitat Valenciana i de tota la societat.

Segons ha explicat el tècnic formador de l’Agència Valenciana de Turisme, “volem ser reconeguts i recordats com una destinació amable. Que el nostre caràcter hospitalari siga el que marca la diferència a la Comunitat Valenciana d’altres destinacions”.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “des del consistori estem fent una aposta ferma pel turisme i en aquesta línia, tractem de participar en totes les iniciatives, que es promouen des de l’Agència Valenciana de Turisme, per a entre tots, poc a poc, situar a Sta. Magdalena, en l’agenda del turisme rural”.

De fet, l’Ajuntament de Sta. Magdalena, subscrivia ja al febrer, el codi ètic del turisme valencià, una clara aposta per un turisme responsable i sostenible.

 

 

 

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →