Inici » Notícies » Sta. Magdalena imparteix un curs d´alfabetització
Actualitat

Sta. Magdalena imparteix un curs d´alfabetització

41 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena imparteix fins al pròxim mes de juny un curs d’alfabetització per a immigrants, amb l’objectiu d’oferir als seus alumnes/as una sèrie de nocions bàsiques, que els permeten establir una conversa amb fluïdesa en castellà. L’assistenta social, Roser Boix, és l’encarregada de realitzar aquest curs al que assisteixen, setmanalment, unes 6 persones.

curs1 curs2

“És una forma d´empoderar sobretot a les dones, que són les que estan assistint a aquest curs, que hem engegat i que els ajuda a conèixer algunes nocions de gramàtica i ortografia, que són molt bàsiques, però que els permeten desenvoldre´s en castellà”, explica Boix.

De fet, la intenció de l’assistenta social és que “els alumnes del curs puguen en un futur arribar a redactar el seu propi currículum, afavorint d’aquesta manera la seua inserció en el mercat laboral”.

El curs d’alfabetització per a immigrants s’imparteix en l’actualitat en castellà, però des de l’ajuntament no es descarta realitzar en pròximes edicions classes de valencià.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →