Inici » Notícies » Sta. Magdalena imparteix un curs d´alfabetització
Actualitat

Sta. Magdalena imparteix un curs d´alfabetització

41 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena imparteix fins al pròxim mes de juny un curs d’alfabetització per a immigrants, amb l’objectiu d’oferir als seus alumnes/as una sèrie de nocions bàsiques, que els permeten establir una conversa amb fluïdesa en castellà. L’assistenta social, Roser Boix, és l’encarregada de realitzar aquest curs al que assisteixen, setmanalment, unes 6 persones.

curs1 curs2

“És una forma d´empoderar sobretot a les dones, que són les que estan assistint a aquest curs, que hem engegat i que els ajuda a conèixer algunes nocions de gramàtica i ortografia, que són molt bàsiques, però que els permeten desenvoldre´s en castellà”, explica Boix.

De fet, la intenció de l’assistenta social és que “els alumnes del curs puguen en un futur arribar a redactar el seu propi currículum, afavorint d’aquesta manera la seua inserció en el mercat laboral”.

El curs d’alfabetització per a immigrants s’imparteix en l’actualitat en castellà, però des de l’ajuntament no es descarta realitzar en pròximes edicions classes de valencià.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →