Inici » Notícies » Sta. Magdalena incorpora més mobiliari a l’Auditori Municipal
Actualitat

Sta. Magdalena incorpora més mobiliari a l’Auditori Municipal

47 seg

mobiliari1

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja disposa de més mobiliari a l’Auditori Municipal, concretament s’ha dotat a aquesta infraestructura d’un total de 30 cadires, que s’incorporen a l’espai per a la seua utilització en diferents actuacions. D’altra banda, les empreses adjudicatàries de les obres, que s’inclouen dins del Pla Castelló 135 Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Castelló, ja estan treballant en l’Edifici Social.

Així, Construcciones Eléctricas S.L ha iniciat ja l’acabat dels falsos sostres de la Biblioteca i sala de reunions, situades en la primera planta, i s’ha posat a instal·lar el sistema contra incendis de tot l’edifici. Al mateix temps, aquesta empresa instal·larà la il·luminació i climatització de la primera planta i pintarà la planta baixa i primera en el seu interior, així com les portes exteriors.

D’altra banda, E.J.R System´s S.L.O està escometent els treballs d’instal·lació de so de l’Auditori, la pantalla i projector, així com els focus de l’escenari. A més, procedirà, en els pròxims dies, a la instal·lació d’una taula de so, que és la que donarà servei als diferents espectacles, que se celebraran a l’Auditori Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →