Inici » Notícies » Sta. Magdalena incorpora més mobiliari a l’Auditori Municipal
Actualitat

Sta. Magdalena incorpora més mobiliari a l’Auditori Municipal

47 seg

mobiliari1

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja disposa de més mobiliari a l’Auditori Municipal, concretament s’ha dotat a aquesta infraestructura d’un total de 30 cadires, que s’incorporen a l’espai per a la seua utilització en diferents actuacions. D’altra banda, les empreses adjudicatàries de les obres, que s’inclouen dins del Pla Castelló 135 Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Castelló, ja estan treballant en l’Edifici Social.

Així, Construcciones Eléctricas S.L ha iniciat ja l’acabat dels falsos sostres de la Biblioteca i sala de reunions, situades en la primera planta, i s’ha posat a instal·lar el sistema contra incendis de tot l’edifici. Al mateix temps, aquesta empresa instal·larà la il·luminació i climatització de la primera planta i pintarà la planta baixa i primera en el seu interior, així com les portes exteriors.

D’altra banda, E.J.R System´s S.L.O està escometent els treballs d’instal·lació de so de l’Auditori, la pantalla i projector, així com els focus de l’escenari. A més, procedirà, en els pròxims dies, a la instal·lació d’una taula de so, que és la que donarà servei als diferents espectacles, que se celebraran a l’Auditori Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →