Inici » Notícies » Sta. Magdalena incorpora més mobiliari a l’Auditori Municipal
Actualitat

Sta. Magdalena incorpora més mobiliari a l’Auditori Municipal

47 seg

mobiliari1

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja disposa de més mobiliari a l’Auditori Municipal, concretament s’ha dotat a aquesta infraestructura d’un total de 30 cadires, que s’incorporen a l’espai per a la seua utilització en diferents actuacions. D’altra banda, les empreses adjudicatàries de les obres, que s’inclouen dins del Pla Castelló 135 Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Castelló, ja estan treballant en l’Edifici Social.

Així, Construcciones Eléctricas S.L ha iniciat ja l’acabat dels falsos sostres de la Biblioteca i sala de reunions, situades en la primera planta, i s’ha posat a instal·lar el sistema contra incendis de tot l’edifici. Al mateix temps, aquesta empresa instal·larà la il·luminació i climatització de la primera planta i pintarà la planta baixa i primera en el seu interior, així com les portes exteriors.

D’altra banda, E.J.R System´s S.L.O està escometent els treballs d’instal·lació de so de l’Auditori, la pantalla i projector, així com els focus de l’escenari. A més, procedirà, en els pròxims dies, a la instal·lació d’una taula de so, que és la que donarà servei als diferents espectacles, que se celebraran a l’Auditori Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →