Inici » Notícies » Sta. Magdalena inicia les seues festes malgrat la pluja
Actualitat

Sta. Magdalena inicia les seues festes malgrat la pluja

1 min, 41 seg

La pluja es convertia anit en l’inesperat convidat d’un acte de presentació, el de les Festeres i Festers 2018, que va haver de suspendre´s després del discurs del mantenidor, Emilio Lacruz i que prèviament s’havia retardat durant uns minuts a l’espera que cessara la pluja. Encara així, Sara Lacruz, Festera del Grup de Danses Magdaleneres, Adrià Bosch, Fester de l’AMPA del CEIP Albert Selma, Lorena Caldés, de l’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’, Alejandro Rubio, de l’Associació de Mestresses de casa, Mónica Arribas, de les Puntaires i Isaac Letellier, en representació de la Comissió de Festes, a més de Miriam Boira, en representació de l’Agrupació Musical i Alba Juste, de l’Associació ‘Amics de Sant Vicent’, van poder rebre els honors, que els acrediten com a màxims representants festius.

ajuntamentsanta espairespir1 espairespir2 recepcio recepcio1 presentacio1 presentac presen mantenidor missa ofrena pintura pinturagrup

Durant la primera part de la presentació, concebuda per a la participació de les 14 associacions locals, van estar presents 7 de les entitats, que conformen el teixit associatiu magdalener, mentre que la pluja, va obligar a suspendre la segona part de la presentació en la qual havien d’actuar altres 7 entitats. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha volgut “agrair a tots la seua implicació en aquesta nit, tan complicada i per a la qual havíem treballat molt dur, ja que volíem fer un homenatge a totes les persones que treballen desinteressadament a donar dinamisme a la nostra població. Ha sigut una pena no poder acabar l’acte com volíem, però contra el temps no podem lluitar”.

Avui Dia de la Patrona, totes les associacions, acompanyades de les Festeres i Festers han realitzat l’ofrena, que estava programada per a anit, a María Magdalena i a més s’ha realitzat la missa en l’església parroquial, després de la qual s’ha celebrat una recepció en el pavelló poliesportiu per a tota la població.

D’altra banda, l’alcalde i els Festers han inaugurat l’exposició de pintura de l’últim curs dels alumnes de la professora, Maite Baldrich, que romandrà oberta en la Capella, fins a dimarts que ve als 13 hores.

Al mateix temps, i en la sala de projeccions del poliesportiu, la corporació municipal ha visitat l’exposició dels usuaris de l´Espai Respir, que durant l’any treballen diferents habilitats psicomotrius, a través de les arts plàstiques. Aquesta vesprada tindrà lloc la processó pels carrers de costum i l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, a més del Grup de Danses, Lo Cirilo, d’Alcalà de Xivert

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Noticies

Santa Magdalena es compromet a continuar lluitant per una societat més justa en el Dia de la Dona

1 min, 4 seg
Noticies

Prop de 70 persones participen en la Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells Polpis i Xivert

22 seg
Veure més notícies →