Inici » Notícies » Sta. Magdalena inicia el tractament contra el mosquit tigre
Actualitat

Sta. Magdalena inicia el tractament contra el mosquit tigre

1 min

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de l’empresa, Control de Plagas Fuentes, de Benicarló, ha començat la campanya de tractament contra la plaga del mosquit tigre.

mosquit2

Concretament, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “hem començat a actuar en els punts de la localitat, on s’ha detectat ja una presència de mosquits tigre. De fet, en els recollidors de pluvials de l’entrada sud al municipi és on ja apareixen alguns d’aquests mosquits i és ací on l’empresa d’erradicació de plagues ha començat el seu tractament de desinsectació”.

mosquit1

Segons les últimes dades publicades per la conselleria de Sanitat, arran dels controls periòdics que realitza el Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues de la Universitat de València (UV), s’ha detectat un augment de la presència del mosquit tigre en tota la província i Sta. Magdalena no és aliena a aquesta presència, ja que és sobretot en la franja litoral on s’ha detectat un augment d’aquests mosquits.

Des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, d’altra banda, insisteixen també en la col·laboració ciutadana, ja que són en els espais domèstics on també es detecta una presència d’aquests insectes.

Els pitxers, poals, plats sota els cossiets, desguassos de patis, embornals, sistemes de drenatge de teulades, bidons sense tapa hermètica, dipòsits subterranis, subsòls inundats o tolls d’aigua per excés de reg, són els llocs més comuns per a la cria del mosquit tigre.

 

 

 

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →