Inici » Notícies » Sta. Magdalena inicia el tractament contra el mosquit tigre
Actualitat

Sta. Magdalena inicia el tractament contra el mosquit tigre

1 min

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de l’empresa, Control de Plagas Fuentes, de Benicarló, ha començat la campanya de tractament contra la plaga del mosquit tigre.

mosquit2

Concretament, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “hem començat a actuar en els punts de la localitat, on s’ha detectat ja una presència de mosquits tigre. De fet, en els recollidors de pluvials de l’entrada sud al municipi és on ja apareixen alguns d’aquests mosquits i és ací on l’empresa d’erradicació de plagues ha començat el seu tractament de desinsectació”.

mosquit1

Segons les últimes dades publicades per la conselleria de Sanitat, arran dels controls periòdics que realitza el Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues de la Universitat de València (UV), s’ha detectat un augment de la presència del mosquit tigre en tota la província i Sta. Magdalena no és aliena a aquesta presència, ja que és sobretot en la franja litoral on s’ha detectat un augment d’aquests mosquits.

Des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, d’altra banda, insisteixen també en la col·laboració ciutadana, ja que són en els espais domèstics on també es detecta una presència d’aquests insectes.

Els pitxers, poals, plats sota els cossiets, desguassos de patis, embornals, sistemes de drenatge de teulades, bidons sense tapa hermètica, dipòsits subterranis, subsòls inundats o tolls d’aigua per excés de reg, són els llocs més comuns per a la cria del mosquit tigre.

 

 

 

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →