Inici » Notícies » Sta. Magdalena inicia el tractament contra el mosquit tigre
Actualitat

Sta. Magdalena inicia el tractament contra el mosquit tigre

1 min

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de l’empresa, Control de Plagas Fuentes, de Benicarló, ha començat la campanya de tractament contra la plaga del mosquit tigre.

mosquit2

Concretament, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “hem començat a actuar en els punts de la localitat, on s’ha detectat ja una presència de mosquits tigre. De fet, en els recollidors de pluvials de l’entrada sud al municipi és on ja apareixen alguns d’aquests mosquits i és ací on l’empresa d’erradicació de plagues ha començat el seu tractament de desinsectació”.

mosquit1

Segons les últimes dades publicades per la conselleria de Sanitat, arran dels controls periòdics que realitza el Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues de la Universitat de València (UV), s’ha detectat un augment de la presència del mosquit tigre en tota la província i Sta. Magdalena no és aliena a aquesta presència, ja que és sobretot en la franja litoral on s’ha detectat un augment d’aquests mosquits.

Des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, d’altra banda, insisteixen també en la col·laboració ciutadana, ja que són en els espais domèstics on també es detecta una presència d’aquests insectes.

Els pitxers, poals, plats sota els cossiets, desguassos de patis, embornals, sistemes de drenatge de teulades, bidons sense tapa hermètica, dipòsits subterranis, subsòls inundats o tolls d’aigua per excés de reg, són els llocs més comuns per a la cria del mosquit tigre.

 

 

 

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →