Inici » Notícies » Sta. Magdalena instal·la dos quioscos digitals d’informació turística
Actualitat

Sta. Magdalena instal·la dos quioscos digitals d’informació turística

57 seg

QUIOSCO1

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha instal·lat dos quioscos digitals, que serveixen de punt d’informació turística per a visitants, així com d’informació municipal per a la població en general. Aquests nous recursos, dels quals disposa Sta. Magdalena, s’han instal·lat gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme de 12.856 € per a la millora de la competitivitat dels recursos turístics.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assegura que: “des de l’Ajuntament estem treballant per a potenciar la nostra localitat com a municipi turístic rural de referència i amb eines com aquesta, a més aconseguim que les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, els visitants de la nostra població puguen accedir no solament als nostres recursos sinó també als de l’Agència Valenciana de Turisme, ja que a través dels quioscos s’accedeix directament a la web de Turisme de la Comunitat Valenciana”.

Aquests nous recursos, s’han instal·lat en la façana de l’Ajuntament i en la plaça de l’església, dos dels punts més cèntrics de Sta. Magdalena i en ells a poc a poc s’anirà incorporant informació de tota mena; històrica, patrimonial i cultural, activitats, telèfons d’interés, etc..

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, d’altra banda, gràcies també a aquesta línia de subvencions de l’Agència Valenciana de Turisme té contractat a un informador turístic, que realitza tasques de promoció de la localitat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →