Inici » Notícies » Sta. Magdalena ja està de Festa
Actualitat

Sta. Magdalena ja està de Festa

1 min, 6 seg

Sta. Magdalena de Polpís ja ha donat el tret d’eixida a les seues Festes Patronals i ho va fer anit amb l’acte d’exaltació de les Festeres i Fester d’aquest 2017, en el qual va exercir de mantenidora la periodista magdalenera, Laura Puig, que en un emotiu discurs, va repassar la seua experiència com a Festera i tot el que representen les colles i associacions,  al mateix temps que va parlar de la importància patrimonial i la riquesa paisatgística de la localitat, entre altres temes. D’altra banda, l’acte va ser conduït per la també periodista, Irene Pitarch. La nit es tancava amb una ofrena a la patrona, María Magdalena i amb una revetla de gala en el poliesportiu municipal.

espairespir expo1 expo2 grup misa1 missa2 missa3  missa5 missa6 ofrena presentacio1  recepcio

Avui dissabte, és del Dia gran, doncs és la festivitat de María Magdalena, patrona de la població. Abans de la missa, els Festers, acompanyats de la corporació municipal, han inaugurat l’exposició de pintura dels alumnes de Maite Baldrich, que ha tingut un emotiu record per a una de les seues alumnes, recentment morta, Vicentica Serrat.

missa4presentacio2

D’altra banda, Festers i autoritats han presidit la missa major, després de la qual s’ha realitzat la tradicional solta de coloms i la posterior recepció en el pavelló poliesportiu, després d’una cercavila en el qual ha participat l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, que precisament aquesta nit realitzarà a les 22 hores un concert de pasdobles. També s´ha inaugurat l´exposició dels usuaris de l´Espai Respir, a la sala de projeccions del poliesportiu municipal.

Aquesta vesprada se celebrarà a les 19 hores la processó pels carrers del casc urbà, amb la imatge de la patrona, María Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →