Inici » Notícies » Sta. Magdalena ofereix 4 llocs de treball a través d´EMCORP i Salari Jove
Actualitat

Sta. Magdalena ofereix 4 llocs de treball a través d´EMCORP i Salari Jove

45 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena oferirà a través del SERVEF, la contractació d’un operari de serveis múltiples  i un administratiu, entre aquells veïns que es troben, en l’actualitat, en situació de desocupació i que reunisquen els requisits.

ajuntament

Segons ha explicat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “es tracta de la contractació de 2 empleats, 30 hores setmanals durant 4 mesos. L’operari de serveis múltiples realitzarà neteja i manteniment del municipi i l’oficial administratiu realitzarà les tasques pròpies d’oficina. Tot açò per mitjà de la subvenció de 7.500€ concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible dins del programa EMCORP”.

El primer edil magdalenero, també ha anunciat que d’altra banda, dins del programa SALARI JOVE, l’ajuntament oferirà la contractació de 2 joves graduats en educació infantil, 30 hores setmanals durant 6 mesos. Es realitzaran treballs específics de la Ludoteca Infantil així com activitats extraescolars. Tot açò amb la subvenció de 15.000€ concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible dins del programa ECORJV.

“Per als pobles xicotets com a Santa Magdalena aquest tipus d’ajudes són molt importants, perquè ens permeten mantenir serveis bàsics essencials gràcies al personal contractat”, matisa l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →