Inici » Notícies » Sta. Magdalena ofereix 4 llocs de treball a través d´EMCORP i Salari Jove
Actualitat

Sta. Magdalena ofereix 4 llocs de treball a través d´EMCORP i Salari Jove

45 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena oferirà a través del SERVEF, la contractació d’un operari de serveis múltiples  i un administratiu, entre aquells veïns que es troben, en l’actualitat, en situació de desocupació i que reunisquen els requisits.

ajuntament

Segons ha explicat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “es tracta de la contractació de 2 empleats, 30 hores setmanals durant 4 mesos. L’operari de serveis múltiples realitzarà neteja i manteniment del municipi i l’oficial administratiu realitzarà les tasques pròpies d’oficina. Tot açò per mitjà de la subvenció de 7.500€ concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible dins del programa EMCORP”.

El primer edil magdalenero, també ha anunciat que d’altra banda, dins del programa SALARI JOVE, l’ajuntament oferirà la contractació de 2 joves graduats en educació infantil, 30 hores setmanals durant 6 mesos. Es realitzaran treballs específics de la Ludoteca Infantil així com activitats extraescolars. Tot açò amb la subvenció de 15.000€ concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible dins del programa ECORJV.

“Per als pobles xicotets com a Santa Magdalena aquest tipus d’ajudes són molt importants, perquè ens permeten mantenir serveis bàsics essencials gràcies al personal contractat”, matisa l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →