Inici » Notícies » Sta. Magdalena ofereix 4 llocs de treball a través d´EMCORP i Salari Jove
Actualitat

Sta. Magdalena ofereix 4 llocs de treball a través d´EMCORP i Salari Jove

45 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena oferirà a través del SERVEF, la contractació d’un operari de serveis múltiples  i un administratiu, entre aquells veïns que es troben, en l’actualitat, en situació de desocupació i que reunisquen els requisits.

ajuntament

Segons ha explicat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “es tracta de la contractació de 2 empleats, 30 hores setmanals durant 4 mesos. L’operari de serveis múltiples realitzarà neteja i manteniment del municipi i l’oficial administratiu realitzarà les tasques pròpies d’oficina. Tot açò per mitjà de la subvenció de 7.500€ concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible dins del programa EMCORP”.

El primer edil magdalenero, també ha anunciat que d’altra banda, dins del programa SALARI JOVE, l’ajuntament oferirà la contractació de 2 joves graduats en educació infantil, 30 hores setmanals durant 6 mesos. Es realitzaran treballs específics de la Ludoteca Infantil així com activitats extraescolars. Tot açò amb la subvenció de 15.000€ concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible dins del programa ECORJV.

“Per als pobles xicotets com a Santa Magdalena aquest tipus d’ajudes són molt importants, perquè ens permeten mantenir serveis bàsics essencials gràcies al personal contractat”, matisa l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →