Inici » Notícies » Sta. Magdalena ofereix dues beques de formació per a professors d’infantil
Actualitat

Sta. Magdalena ofereix dues beques de formació per a professors d’infantil

28 seg

juliol
L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha sol·licitat a la Diputació de Castelló dues beques per a la realització de tasques de formació, dirigides a professors d’Educació Infantil. Les dues beques estaran finançades en un 80 % per part de la Diputació i en un 20% amb fons locals.
Els aspirants hauran de tenir entre 18 i 30 anys i estar cursant ensenyaments universitaris de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil i ser residents en Sta. Magdalena.
Segons ha explicat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, els dos becaris realitzaran tasques tant en l’Escola Infantil com en la Ludoteca Municipal entre els mesos d’agost i novembre. Tots els interessats hauran de formalitzar la sol·licitud en les oficines de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →