Inici » Notícies » Sta. Magdalena participa en una jornada de bones pràctiques per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris
Actualitat

Sta. Magdalena participa en una jornada de bones pràctiques per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris

43 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i el secretari municipal, Vicent Barrios, han participat en una jornada de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que ha tingut lloc a Castelló i en la qual s’ha donat a conèixer una guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda i preparació d’aliments en mercats no sedentaris.

jornadesmercat

En la jornada han participat alcaldes i tècnics de tota la província, que s’han interessat pels requisits que han de complir els emplaçaments, les instal·lacions, els equips, les eines i els titulars de les parades de venda, dedicades al subministrament d’aliments en la venda no sedentària.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que: “se’ns ha donat a conèixer també quins són els requisits relatius a la documentació i control de mercats, així com els requisits higiènics i sanitaris, que han de complir tots els llocs de venda d’aliments”.

La jornada ha comptat amb la col·laboració de la Direcció general de Salut Pública de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Notícies relacionades

Noticies

L’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) visita Santa Magdalena

53 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Veure més notícies →