Inici » Notícies » Sta. Magdalena participa en una jornada de bones pràctiques per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris
Actualitat

Sta. Magdalena participa en una jornada de bones pràctiques per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris

43 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i el secretari municipal, Vicent Barrios, han participat en una jornada de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que ha tingut lloc a Castelló i en la qual s’ha donat a conèixer una guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda i preparació d’aliments en mercats no sedentaris.

jornadesmercat

En la jornada han participat alcaldes i tècnics de tota la província, que s’han interessat pels requisits que han de complir els emplaçaments, les instal·lacions, els equips, les eines i els titulars de les parades de venda, dedicades al subministrament d’aliments en la venda no sedentària.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que: “se’ns ha donat a conèixer també quins són els requisits relatius a la documentació i control de mercats, així com els requisits higiènics i sanitaris, que han de complir tots els llocs de venda d’aliments”.

La jornada ha comptat amb la col·laboració de la Direcció general de Salut Pública de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →