Inici » Notícies » Sta. Magdalena es prepara per a la 17ena Trobada de Puntaires
Actualitat

Sta. Magdalena es prepara per a la 17ena Trobada de Puntaires

40 seg

L’Associació de Puntaires de Sta. Magdalena, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, està immersa en els preparatius de la XVII Trobada de Puntaires, que se celebrarà diumenge que ve, 10 de setembre, a la plaça Espanya.

cartelltrobadaPUNTAIRES
Més de 300 persones, procedents de diferents comarques de les províncies de València, Castelló, Barcelona i Tarragona, han confirmat ja la seua assistència a aquest esdeveniment, que donarà començament a les 10 del matí en la plaça Espanya, amb la recepció i benvinguda de tots els participants. A les 10.15 hores s’inaugurarà l’exposició de treballs a La Capella i a les 12 hores està prevista la visita de les autoritats a la Trobada. Finalment, la clausura tindrà lloc a les 13.30 hores.


Des del col·lectiu local de puntaires “estem molt contentes de poder tornar a ser seu d’aquesta trobada, que ens permet intercanviar experiències i tècniques amb companyes d’altres municipis, que vénen a passar una jornada molt intensa amb nosaltres”, explica Rosa Aycart, presidenta.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional

23 seg
Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Veure més notícies →