Inici » Notícies » Sta. Magdalena es prepara per a la 17ena Trobada de Puntaires
Actualitat

Sta. Magdalena es prepara per a la 17ena Trobada de Puntaires

40 seg

L’Associació de Puntaires de Sta. Magdalena, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, està immersa en els preparatius de la XVII Trobada de Puntaires, que se celebrarà diumenge que ve, 10 de setembre, a la plaça Espanya.

cartelltrobadaPUNTAIRES
Més de 300 persones, procedents de diferents comarques de les províncies de València, Castelló, Barcelona i Tarragona, han confirmat ja la seua assistència a aquest esdeveniment, que donarà començament a les 10 del matí en la plaça Espanya, amb la recepció i benvinguda de tots els participants. A les 10.15 hores s’inaugurarà l’exposició de treballs a La Capella i a les 12 hores està prevista la visita de les autoritats a la Trobada. Finalment, la clausura tindrà lloc a les 13.30 hores.


Des del col·lectiu local de puntaires “estem molt contentes de poder tornar a ser seu d’aquesta trobada, que ens permet intercanviar experiències i tècniques amb companyes d’altres municipis, que vénen a passar una jornada molt intensa amb nosaltres”, explica Rosa Aycart, presidenta.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →