Inici » Notícies » Sta. Magdalena present a FITUR 2018
Actualitat

Sta. Magdalena present a FITUR 2018

56 seg

Sta. Magdalena de Polpís estarà enguany present a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, dins de l’estand del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, que al mateix temps formarà part com a expositor en l’estand de la Comunitat Valenciana. FITUR obrirà les seues portes dimecres que ve 17 de gener i romandrà oberta fins al dia 21.

fitur1

El Patronat Provincial de Turisme disposarà d’un espai de 163m2 i s’articularà al voltant de la promoció i comercialització dels productes turístics definits en el Pla de Màrqueting Turístic. L’oferta de cada municipi, i en aquest cas la de Sta. Magdalena, es distribuirà en el mostrador corresponent, que serà atès per personal del Patronat.

thumb_IMG_9747_1024

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sta. Magdalena distribuirà la seua guia turística i estarà també present en els actes de celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, representat pel seu alcalde, Sergio Bou.

“En aquesta ocasió acudim a FITUR amb l’objectiu de conèixer, com treballen localitats similars a Sta. Magdalena en temes de turisme rural i sostenible, ja que estem treballant en aquesta línia de potenciació del nostre municipi dins del sector turístic”, afirma Sergio Bou, alcalde de la localitat.

FITUR Madrid és una de les fires internacionals de turisme més importants de tot el món, en la qual estan presents més de 165 països i participen sobre unes 9.893 empreses dedicades al turisme.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →