Inici » Notícies » Sta. Magdalena present a FITUR 2018
Actualitat

Sta. Magdalena present a FITUR 2018

56 seg

Sta. Magdalena de Polpís estarà enguany present a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, dins de l’estand del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, que al mateix temps formarà part com a expositor en l’estand de la Comunitat Valenciana. FITUR obrirà les seues portes dimecres que ve 17 de gener i romandrà oberta fins al dia 21.

fitur1

El Patronat Provincial de Turisme disposarà d’un espai de 163m2 i s’articularà al voltant de la promoció i comercialització dels productes turístics definits en el Pla de Màrqueting Turístic. L’oferta de cada municipi, i en aquest cas la de Sta. Magdalena, es distribuirà en el mostrador corresponent, que serà atès per personal del Patronat.

thumb_IMG_9747_1024

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sta. Magdalena distribuirà la seua guia turística i estarà també present en els actes de celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, representat pel seu alcalde, Sergio Bou.

“En aquesta ocasió acudim a FITUR amb l’objectiu de conèixer, com treballen localitats similars a Sta. Magdalena en temes de turisme rural i sostenible, ja que estem treballant en aquesta línia de potenciació del nostre municipi dins del sector turístic”, afirma Sergio Bou, alcalde de la localitat.

FITUR Madrid és una de les fires internacionals de turisme més importants de tot el món, en la qual estan presents més de 165 països i participen sobre unes 9.893 empreses dedicades al turisme.

Notícies relacionades

Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Veure més notícies →