Inici » Notícies » Sta. Magdalena present a la Fira Internacional de Turisme de Madrid
Actualitat

Sta. Magdalena present a la Fira Internacional de Turisme de Madrid

47 seg

fitur1

Entre el 23 i el 27 de gener se celebrarà a Madrid, en el recinte d´IFEMA, FITUR, una de les fires internacionals de turisme més importants del món, i un any més, la localitat de Sta. Magdalena estarà present dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, concretament dins de l’àrea reservada al Patronat Provincial de Turisme de Castelló.

Sta. Magdalena participa en aquesta nova edició de FITUR, aportant, d’una banda, els fullets turístics, editats per la Diputació de Castelló, a més de les guies de les quals disposa la població, així com tota la informació sobre la sendera, Mirador Templer, del qual forma part la localitat, a través del castell, Polpís.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “per a la nostra localitat, és molt important el poder estar present, dins del paraigua de la província de Castelló, mostrant la nostra riquesa paisatgística i cultural”. Bou, comenta d’altra banda que, “en els últims anys estem treballant per tal de potenciar la nostra localitat com a destinació de turisme natural, realitzant una intensa labor de promoció, que està repercutint en l’augment del nombre de visitants, que s’acosten a Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →