Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa un concert de DeVanda Brass Quintet
Actualitat

Sta. Magdalena programa un concert de DeVanda Brass Quintet

1 min, 2 seg

deVanda

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de les regidories de Cultura i Festes informa que ha programat un concert de DeVanda Brass Quintet, per al dissabte, 18 de maig, a les 18.15h, a l’Auditori Municipal.

DeVanda Brass és un quintet, nascut en 1998, de la il·lusió de cinc músics, per donar a conèixer la música de cambra dels metalls, molt rica però encara desconeguda. DeVanda està formada per les trompetes; Jordi Martí i Esmeralda Homedes, Sergio Tortajada, a la trompa, Ignasi Reverte, a la tuba i Vere García, al trombó. Des dels seus inicis, DeVanda Brass ha realitzat concerts, entre altres, en el XX Cicle de Concerts de Primavera de Benicarló, Cicle de Música de Joventuts Musicals de Vinaròs, Cicle de Música Clàssica de Peníscola, VI Cicle de Música Ciutat d´Amposta, inauguració del I Festival de Big Bands de Benicarló, etc.

Destaca l’actuació de DeVanda Brass amb la banda de música “La Unió Filharmònica” d’Amposta en el Palau de la Música de Barcelona, interpretant l’obra “Mascarade” de Serge Lancen, original per a quintet de metall i banda, el Diploma de Mèrit, obtingut en el TIM (Torneig Internazionale di Música), realitzat en el Palau de Congressos de Saragossa i l’actuació en la gala de lliurament dels Premis Euterpe 2009, en l’Oceanogràfic de València, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. A més, han assistit a diferents cursos i formacions impartides per “Boston Brass”, “Spanish Brass” i Brass Academy Alacant.

Notícies relacionades

Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Veure més notícies →