Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa un concert de DeVanda Brass Quintet
Actualitat

Sta. Magdalena programa un concert de DeVanda Brass Quintet

1 min, 2 seg

deVanda

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de les regidories de Cultura i Festes informa que ha programat un concert de DeVanda Brass Quintet, per al dissabte, 18 de maig, a les 18.15h, a l’Auditori Municipal.

DeVanda Brass és un quintet, nascut en 1998, de la il·lusió de cinc músics, per donar a conèixer la música de cambra dels metalls, molt rica però encara desconeguda. DeVanda està formada per les trompetes; Jordi Martí i Esmeralda Homedes, Sergio Tortajada, a la trompa, Ignasi Reverte, a la tuba i Vere García, al trombó. Des dels seus inicis, DeVanda Brass ha realitzat concerts, entre altres, en el XX Cicle de Concerts de Primavera de Benicarló, Cicle de Música de Joventuts Musicals de Vinaròs, Cicle de Música Clàssica de Peníscola, VI Cicle de Música Ciutat d´Amposta, inauguració del I Festival de Big Bands de Benicarló, etc.

Destaca l’actuació de DeVanda Brass amb la banda de música “La Unió Filharmònica” d’Amposta en el Palau de la Música de Barcelona, interpretant l’obra “Mascarade” de Serge Lancen, original per a quintet de metall i banda, el Diploma de Mèrit, obtingut en el TIM (Torneig Internazionale di Música), realitzat en el Palau de Congressos de Saragossa i l’actuació en la gala de lliurament dels Premis Euterpe 2009, en l’Oceanogràfic de València, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. A més, han assistit a diferents cursos i formacions impartides per “Boston Brass”, “Spanish Brass” i Brass Academy Alacant.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest per a la fi de curs del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

1 min, 5 seg
Noticies

Els consells d’infància i adolescència de Benicarló i Santa Magdalena es reuneixen a Santa Magdalena

37 seg
Noticies

Juan Antonio Núñez guanya el Concurs per a la portada del Llibre de les Festes Patronals de Santa Magdalena

57 seg
Noticies

La Diputació organitza un Curs de Monitor de menjador escolar a Santa Magdalena

29 seg
Noticies

Santa Magdalena treballa en la redacció del Pla Municipal d’Infància i Adolescència

29 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció a l’Escola d’Estiu de Santa Magdalena

1 min, 8 seg
Veure més notícies →