Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa la I Setmana del Llibre
Actualitat

Sta. Magdalena programa la I Setmana del Llibre

58 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de la col·laboració de la Ludoteca Municipal i l’Agència de Lectura, ha programat la I Setmana del Llibre, amb activitats enfocades al foment de l’hàbit lector, sobretot entre els més xicotets.

SETMANALLIBRECARTELL

En aquest sentit i entorn del 23 d’abril, Dia Mundial del Llibre, s’ha confeccionat una programació amb activitats que s’iniciaran el diumenge, 22 d’abril, amb l’espectacle del pallasso, ‘Muniatto’, basat en la llegenda de Sant Jordi. Aquesta activitat tindrà lloc a les 12 del migdia en La Capella i està pensada per a un públic familiar.

La programació continuarà el dilluns 23, a les 17.30 hores en l’Agència de Lectura, situada en la primera planta de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, on tindrà lloc una gimcana literària.

El dimarts 24, els alumnes de primària s’encarregaran de realitzar contacontes als més xicotets de la Ludoteca Municipal, mentre que el dimecres, també en la Ludoteca, es desenvoluparà una taller de creació de punts de llibre.

D’altra banda, per al dijous, dia 26 està prevista la realització d’un Bingo literari i el divendres finalitzarà la Setmana del Llibre amb l’activitat ‘English Reader’.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “des de l’Ajuntament engeguem aquestes activitats amb l’objectiu d’afavorir que, ja des de ben xicotets els nostres fills s’endinsen en el món de la lectura”.

En aquest sentit, Bou ha destacat la col·laboració entre l’Agència de Lectura i la Ludoteca Municipal en el disseny d’aquesta programació.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →