Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa la I Setmana del Llibre
Actualitat

Sta. Magdalena programa la I Setmana del Llibre

58 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de la col·laboració de la Ludoteca Municipal i l’Agència de Lectura, ha programat la I Setmana del Llibre, amb activitats enfocades al foment de l’hàbit lector, sobretot entre els més xicotets.

SETMANALLIBRECARTELL

En aquest sentit i entorn del 23 d’abril, Dia Mundial del Llibre, s’ha confeccionat una programació amb activitats que s’iniciaran el diumenge, 22 d’abril, amb l’espectacle del pallasso, ‘Muniatto’, basat en la llegenda de Sant Jordi. Aquesta activitat tindrà lloc a les 12 del migdia en La Capella i està pensada per a un públic familiar.

La programació continuarà el dilluns 23, a les 17.30 hores en l’Agència de Lectura, situada en la primera planta de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, on tindrà lloc una gimcana literària.

El dimarts 24, els alumnes de primària s’encarregaran de realitzar contacontes als més xicotets de la Ludoteca Municipal, mentre que el dimecres, també en la Ludoteca, es desenvoluparà una taller de creació de punts de llibre.

D’altra banda, per al dijous, dia 26 està prevista la realització d’un Bingo literari i el divendres finalitzarà la Setmana del Llibre amb l’activitat ‘English Reader’.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “des de l’Ajuntament engeguem aquestes activitats amb l’objectiu d’afavorir que, ja des de ben xicotets els nostres fills s’endinsen en el món de la lectura”.

En aquest sentit, Bou ha destacat la col·laboració entre l’Agència de Lectura i la Ludoteca Municipal en el disseny d’aquesta programació.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →