Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa l’espectacle infantil, ‘La Caja Mágica’
Actualitat

Sta. Magdalena programa l’espectacle infantil, ‘La Caja Mágica’

42 seg

cajamagica

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha programat un espectacle de titelles i màscares a l’Auditori Municipal per a dissabte, 16 de febrer, a les 18.15h. Sota el títol, ‘La Caja Mágica’, la companyia, Xarop Teatre, portarà fins a l’Auditori de Sta. Magdalena un espectacle, basat en una antiga tècnica japonesa de contar contes, que sedueix a petits i grans.

Es tracta de dues divertides històries, que conviden a veure’ns en clau d’humor, inspirades en el llenguatge irònic i reflexiu del pedagog italià, Gianni Rodari i els contes del narrador valencià, Enric Valor.

‘La Caja Mágica’ és un espectacle dirigit a un públic familiar, amb una duració aproximada de 40 minuts, en la qual les màscares i les titelles prenen tot el protagonisme.

Eloi Roca, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Sta. Magdalena explica que: “ara que disposem d’una instal·lació com l’Auditori Municipal busquem ampliar l’oferta d’espectacles culturals, que oferir als nostres veïns i veïnes al llarg de l´any”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →