Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa prop de 20 actes per a celebrar el Nadal
Actualitat

Sta. Magdalena programa prop de 20 actes per a celebrar el Nadal

2 min, 13 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer els actes de la programació de Nadal, Any Nou i Reis, organitzats des del consistori i en el qual hi ha activitats per a tots els públics, però sobretot pensades per als més xicotets de la casa.

cartell

Aquest divendres, 15 de desembre, inicien la programació amb l’activitat, Jove i vell, bon parell. Es tracta d’un taller conjunt entre els usuaris de la Unitat de Respir i els xiquets i xiquetes, que participen en les activitats extraescolars de l’Ajuntament de Sta. Magdalena. Després de la finalització del taller realitzaran una exposició.

D’altra banda, el dissabte 16 a les 18 hores, el Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, oferiran la seua actuació de Nadal, en el poliesportiu, mentre que el dijous 21, està prevista l’arribada del Pare Noel en el pavelló poliesportiu, a les 11 del matí. Allí, els alumnes de l’Escola Infantil i del CEIP Albert Selma seran obsequiats amb regals i oferiran una actuació molt especial.

A més, el dissabte 23, el Patge Reial, arreplegarà les cartes dels xiquets a partir de les 12 hores en la Capella, lloc en el qual també, sobre les 11 hores, hi haurà una xocolatada i s’exposaran els dibuixos dels alumnes del CEIP Albert Selma, que han participat en el concurs de la postal nadalenca de l’Ajuntament de Sta. Magdalena. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col•laboració amb el consistori. Durant el matí s’arreplegaran taps, que es destinen a finalitats solidàries. A la vesprada, a les 18 hores, l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena oferirà el seu concert de Nadal.

Però en la programació també destaquen les sessions de cinema dels dies 26 de desembre i dimecres 3 de gener, a les 17.30 hores, en la sala de projeccions del poliesportiu municipal.

Al mateix temps, el dia 27 a les 11 hores hi haurà activitats infantils, a càrrec del grup Alcozancos d’Alcalà de Xivert i els dies 28 i 29 de desembre i 3 i 4 de gener, a la plaça de l’Ajuntament també tindran especial protagonisme els més xicotets amb tallers, organitzats per l’AMPA del CEIP Albert Selma, amb la col•laboració del consistori.

El divendres 29, es realitzarà, en la Capella, el III Concurs de Dibuix d’espècies cinegètiques vives, organitzat pel club de Caçadors Sant Lázaro. Ja el dissabte 30 de desembre està previst un taller de globoflexia i a la seua finalització es lliuraran els premis del concurs de dibuix, organitzat pel club de caça.

El diumenge 31, l’any es tancarà amb la Caminada de Sant Silvestre, per a tots els públics, a partir de les 16 hores. La inscripció es realitzarà a l’eixida, en la plaça de l’Ajuntament, amb regals per als participants i xocolatada per a tots.

A les 21 hores, donarà començament el sopar de germanor, en el pavelló poliesportiu, amenitzat amb el Trio Huracán i a les 24 hores les dotze campanades, en la plaça Espanya protagonitzaran la fi i començament d’any. La festa es traslladarà al pavelló poliesportiu on hi haurà revetla i molta diversió. L’entrada és gratuïta.

Amb el nou any, destaquen les competicions de futbol sala, del dia 3 de gener a les 11.30 hores i la gran cavalcada de Reis Mags, que arribaran a la població a les 19 hores.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →