Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa una intensa I Setmana de la Dona
Actualitat

Sta. Magdalena programa una intensa I Setmana de la Dona

1 min, 30 seg

setmanadeladona

Amb motiu de la celebració, el 8 de març del Dia Internacional de la Dona, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Sta. Magdalena posa en marxa la I Setmana de la Dona, que se celebrarà entre el 8 i el 15 de març.
Els actes s’iniciaran el divendres, 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb la lectura, a les 12h, del manifest commemoratiu de la jornada, a les portes de l’ajuntament de la localitat.

“Des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ens sumem als actes, que es realitzen per a commemorar el Dia de la Dona i hem anat incorporant activitats de tota mena, que enguany ens han permés programar una intensa setmana a favor de la igualtat entre homes i dones”, assenyala Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Els actes continuaran el dissabte, 9 de març, amb la I Marxa Senderista del Dia de la Dona. ‘Salut i Natura’, organitzada pel Parc Natural de la Serra d´Irta, en col·laboració amb els Ajuntaments de Sta. Magdalena i Alcalà de Xivert-Alcossebre. A les 7.30h tindrà lloc la concentració en el pavelló poliesportiu de Sta. Magdalena, lloc en el qual es realitzarà un xicotet desdejuni. Els senderistes després partiran cap al castell Polpís i finalitzaran el seu recorregut al castell Xivert, completant d’aquesta manera un recorregut d’uns 18 quilòmetres. L’organització ha previst que un autobús, estiga esperant l’arribada dels senderistes a Alcalà per a retornar-los posteriorment al punt de partida, a Sta. Magdalena.

D’altra banda, l’ampli programa segueix el dimarts, 12 de març, amb un berenar a les 17h en el Casal Municipal i posteriorment, a les 18.30h es projectarà la pel·lícula, ‘Figuras Ocultas’, a l’Auditori Municipal. Finalitzada la pel·lícula, es procedirà a la inauguració de l’exposició, ‘No més princeses’ de la Fundació Isonomía, en el hall de l’Edifici Social.
La programació de la I Setmana de la Dona es completarà, el dijous, 14 de març, amb la xarrada d’Eva Jiménez, de l’Associació de Vinaròs, ‘Per més vida’, a les 18h, en el saló de plens de l’ajuntament de la localitat i amb la visita dels alumnes del CEIP Albert Selma a l’exposició, ‘No més princeses’, el divendres 15 de març, al llarg del matí, situada en l’Edifici Social.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →