Inici » Notícies » Sta. Magdalena realitzarà una reforma integral del parc infantil de la plaça de l’església
Actualitat

Sta. Magdalena realitzarà una reforma integral del parc infantil de la plaça de l’església

38 seg

parcesglesia2

Sta. Magdalena ja ha aprovat els comptes municipals per al 2019 i entre els principals projectes, que es duran a terme, durant el present exercici, destaca la remodelació integral de la zona infantil de la plaça de l’església.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha detallat que ja es disposen de diversos pressupostos i que s’ha destinat una partida de 18.000 €, per a la millora i condicionament de tota l’àrea infantil de la plaça de l’església, que es troba molt deteriorada. “Plantegem una reforma integral, ja que tot el parc està en molt mal estat. El pis està destrossat, també hem de fer de nou la preinstal·lació per als fanals, que no està bé i a més tenim una fuga en la font”.

D’aquesta manera, el consistori de Sta. Magdalena escometrà dins del 2019 una reforma de tota l’àrea infantil d’aquesta cèntrica plaça, en la qual, a més, se substituiran els jocs infantils.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →