Inici » Notícies » Sta. Magdalena reclama a Ábalos l’obertura de l’estació de trens
Actualitat

Sta. Magdalena reclama a Ábalos l’obertura de l’estació de trens

1 min, 4 seg

rodalies1

La línia de rodalies entre Castelló i Vinaròs ja és una realitat, després d’anys de reivindicació històrica i l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, va participar ahir en l’acte inaugural de la línia, que va comptar amb la presència del Ministre de Foment, Jose Luis Ábalos i el President de la Generalitat, Ximo Puig.

Bou va aprofitar l’ocasió per a traslladar-li al Ministre de Foment la reivindicació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, respecte al servei de trens, que no és una altra que la reobertura de l’estació i la parada de trens en la localitat. “És de justícia, que ja que està la línia de trens de rodalia en marxa entre Vinaròs i Castelló, almenys dos trens, en cada sentit, puguen parar en el nostre municipi. Estem parlant de voluntat política, ja que la inversió que s’ha de realitzar en l’estació és mínima”, manifesta l’alcalde de Sta. Magdalena.

El ministre de Foment, per part seua, va assegurar estar damunt del tema. De fet, va explicar a l’alcalde de Sta. Magdalena, que li consta que tècnics d’ADIF ja han començat la tramitació dels informes pertinents, de cara a la possible parada de trens de rodalia a Sta. Magdalena, després de la reunió que el primer edil va mantindre amb la subdelegada del govern a Castelló, Soledad Ten Bachero.

Bou ha volgut reconéixer el treball de l’actual subdelegada del govern, “que des del minut un s’ha posat a la nostra disposició per a fer realitat l’obertura de l’estació de trens, que esperem puguem gaudir molt ràpid”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →