Inici » Notícies » Sta. Magdalena reclama a Ábalos l’obertura de l’estació de trens
Actualitat

Sta. Magdalena reclama a Ábalos l’obertura de l’estació de trens

1 min, 4 seg

rodalies1

La línia de rodalies entre Castelló i Vinaròs ja és una realitat, després d’anys de reivindicació històrica i l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, va participar ahir en l’acte inaugural de la línia, que va comptar amb la presència del Ministre de Foment, Jose Luis Ábalos i el President de la Generalitat, Ximo Puig.

Bou va aprofitar l’ocasió per a traslladar-li al Ministre de Foment la reivindicació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, respecte al servei de trens, que no és una altra que la reobertura de l’estació i la parada de trens en la localitat. “És de justícia, que ja que està la línia de trens de rodalia en marxa entre Vinaròs i Castelló, almenys dos trens, en cada sentit, puguen parar en el nostre municipi. Estem parlant de voluntat política, ja que la inversió que s’ha de realitzar en l’estació és mínima”, manifesta l’alcalde de Sta. Magdalena.

El ministre de Foment, per part seua, va assegurar estar damunt del tema. De fet, va explicar a l’alcalde de Sta. Magdalena, que li consta que tècnics d’ADIF ja han començat la tramitació dels informes pertinents, de cara a la possible parada de trens de rodalia a Sta. Magdalena, després de la reunió que el primer edil va mantindre amb la subdelegada del govern a Castelló, Soledad Ten Bachero.

Bou ha volgut reconéixer el treball de l’actual subdelegada del govern, “que des del minut un s’ha posat a la nostra disposició per a fer realitat l’obertura de l’estació de trens, que esperem puguem gaudir molt ràpid”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →