Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’adhereix al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana
Actualitat

Sta. Magdalena s’adhereix al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana

55 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, en l’últim ple, celebrat el 3 d’agost, ha acordat la seua adhesió al Pla de Salut 2016-2020 de la Comunitat Valenciana.

plasalut

“El IV Pla de Salut: Salut en totes l’edats. Salut en totes les polítiques, persegueix millorar el nivell de salut i reduir les desigualtats en salut en la nostra societat, amb actuacions concretes des de l’administració i comptant amb la participació ciutadana”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

El IV Pla de Salut 2016-2020 s’articula entorn de cinc línies estratègiques, la innovació i reorientació del sistema sanitari i la seua orientació cap a la cronicitat, la reducció de les desigualtats en salut, la cura de la salut en totes les etapes i en tots els entorns de vida. Posa especial èmfasi a potenciar aquells recursos comunitaris, que generen salut i té entre els seus valors i principis fonamentals l’equitat, la coordinació i la participació ciutadana.

El primer edil magdalenero ha comentat que: “les actuacions en l’àmbit local se centraran en accions formatives i de capacitació dels membres del grup impulsor del projecte, anàlisi de la situació de salut del municipi de forma participativa, incorporant els recursos locals, que generen salut i el desenvolupament de projectes orientats a promoure la salut en les diferents edats i en els diferents entorns de la vida de les persones en l’àmbit municipal”.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →