Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’adhereix al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana
Actualitat

Sta. Magdalena s’adhereix al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana

55 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, en l’últim ple, celebrat el 3 d’agost, ha acordat la seua adhesió al Pla de Salut 2016-2020 de la Comunitat Valenciana.

plasalut

“El IV Pla de Salut: Salut en totes l’edats. Salut en totes les polítiques, persegueix millorar el nivell de salut i reduir les desigualtats en salut en la nostra societat, amb actuacions concretes des de l’administració i comptant amb la participació ciutadana”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

El IV Pla de Salut 2016-2020 s’articula entorn de cinc línies estratègiques, la innovació i reorientació del sistema sanitari i la seua orientació cap a la cronicitat, la reducció de les desigualtats en salut, la cura de la salut en totes les etapes i en tots els entorns de vida. Posa especial èmfasi a potenciar aquells recursos comunitaris, que generen salut i té entre els seus valors i principis fonamentals l’equitat, la coordinació i la participació ciutadana.

El primer edil magdalenero ha comentat que: “les actuacions en l’àmbit local se centraran en accions formatives i de capacitació dels membres del grup impulsor del projecte, anàlisi de la situació de salut del municipi de forma participativa, incorporant els recursos locals, que generen salut i el desenvolupament de projectes orientats a promoure la salut en les diferents edats i en els diferents entorns de la vida de les persones en l’àmbit municipal”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →