Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’adhereix al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana
Actualitat

Sta. Magdalena s’adhereix al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana

55 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, en l’últim ple, celebrat el 3 d’agost, ha acordat la seua adhesió al Pla de Salut 2016-2020 de la Comunitat Valenciana.

plasalut

“El IV Pla de Salut: Salut en totes l’edats. Salut en totes les polítiques, persegueix millorar el nivell de salut i reduir les desigualtats en salut en la nostra societat, amb actuacions concretes des de l’administració i comptant amb la participació ciutadana”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

El IV Pla de Salut 2016-2020 s’articula entorn de cinc línies estratègiques, la innovació i reorientació del sistema sanitari i la seua orientació cap a la cronicitat, la reducció de les desigualtats en salut, la cura de la salut en totes les etapes i en tots els entorns de vida. Posa especial èmfasi a potenciar aquells recursos comunitaris, que generen salut i té entre els seus valors i principis fonamentals l’equitat, la coordinació i la participació ciutadana.

El primer edil magdalenero ha comentat que: “les actuacions en l’àmbit local se centraran en accions formatives i de capacitació dels membres del grup impulsor del projecte, anàlisi de la situació de salut del municipi de forma participativa, incorporant els recursos locals, que generen salut i el desenvolupament de projectes orientats a promoure la salut en les diferents edats i en els diferents entorns de la vida de les persones en l’àmbit municipal”.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →