Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’adhereix al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana
Actualitat

Sta. Magdalena s’adhereix al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana

55 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, en l’últim ple, celebrat el 3 d’agost, ha acordat la seua adhesió al Pla de Salut 2016-2020 de la Comunitat Valenciana.

plasalut

“El IV Pla de Salut: Salut en totes l’edats. Salut en totes les polítiques, persegueix millorar el nivell de salut i reduir les desigualtats en salut en la nostra societat, amb actuacions concretes des de l’administració i comptant amb la participació ciutadana”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

El IV Pla de Salut 2016-2020 s’articula entorn de cinc línies estratègiques, la innovació i reorientació del sistema sanitari i la seua orientació cap a la cronicitat, la reducció de les desigualtats en salut, la cura de la salut en totes les etapes i en tots els entorns de vida. Posa especial èmfasi a potenciar aquells recursos comunitaris, que generen salut i té entre els seus valors i principis fonamentals l’equitat, la coordinació i la participació ciutadana.

El primer edil magdalenero ha comentat que: “les actuacions en l’àmbit local se centraran en accions formatives i de capacitació dels membres del grup impulsor del projecte, anàlisi de la situació de salut del municipi de forma participativa, incorporant els recursos locals, que generen salut i el desenvolupament de projectes orientats a promoure la salut en les diferents edats i en els diferents entorns de la vida de les persones en l’àmbit municipal”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →