Inici » Notícies » Sta. Magdalena sol·licita una reunió a tres bandes en de cara a obrir l’estació de tren
Actualitat

Sta. Magdalena sol·licita una reunió a tres bandes en de cara a obrir l’estació de tren

53 seg

renfe3

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, informa que ha remés un escrit tant a la conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori com a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) i a la subdelegació del Govern a Castelló, sol·licitant una reunió de cara a la posada en funcionament de l’estació de ferrocarril de la localitat, que porta més de 25 anys, sense estar oberta.

El primer edil magdalener explica que, “considerem positives les mesures, que s’han pres d’incrementar la freqüència de trànsit ferroviari, però tenint en compte que, serà necessari realitzar una sèrie d’obres en la nostra estació, per a adaptar-la a la legalitat vigent, l’Ajuntament vol manifestar, que el cost d’aquestes obres, no podrà ser assumit per les arques municipals”.

En aquest sentit, Bou recorda que: “no està clar que el gestor d’infraestructures ferroviàries, haja deixat de realitzar durant tots aquests anys les tasques de manteniment de l’estació de Sta. Magdalena, manteniment que sí ha fet en altres estacions i ara ens demane al consistori, que assumim el cost d’aquestes obres”.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, consideren prioritària una reunió entre el consistori i la conselleria, la subdelegació i ADIF, amb l’objectiu de “buscar un acord, que no pot passar per l’assumpció d’obligacions per a l’Ajuntament, que no li corresponen”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →