Inici » Notícies » Sta. Magdalena sol·licita una reunió a tres bandes en de cara a obrir l’estació de tren
Actualitat

Sta. Magdalena sol·licita una reunió a tres bandes en de cara a obrir l’estació de tren

53 seg

renfe3

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, informa que ha remés un escrit tant a la conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori com a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) i a la subdelegació del Govern a Castelló, sol·licitant una reunió de cara a la posada en funcionament de l’estació de ferrocarril de la localitat, que porta més de 25 anys, sense estar oberta.

El primer edil magdalener explica que, “considerem positives les mesures, que s’han pres d’incrementar la freqüència de trànsit ferroviari, però tenint en compte que, serà necessari realitzar una sèrie d’obres en la nostra estació, per a adaptar-la a la legalitat vigent, l’Ajuntament vol manifestar, que el cost d’aquestes obres, no podrà ser assumit per les arques municipals”.

En aquest sentit, Bou recorda que: “no està clar que el gestor d’infraestructures ferroviàries, haja deixat de realitzar durant tots aquests anys les tasques de manteniment de l’estació de Sta. Magdalena, manteniment que sí ha fet en altres estacions i ara ens demane al consistori, que assumim el cost d’aquestes obres”.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, consideren prioritària una reunió entre el consistori i la conselleria, la subdelegació i ADIF, amb l’objectiu de “buscar un acord, que no pot passar per l’assumpció d’obligacions per a l’Ajuntament, que no li corresponen”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →