Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’uneix a la marca “Territori Templer” de la Diputació de Castelló
Actualitat

Sta. Magdalena s’uneix a la marca “Territori Templer” de la Diputació de Castelló

1 min, 12 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha assistit aquest matí, a la Diputació de Castelló,  a la presentació d’un nou producte provincial, “Territori Templer”,  un itinerari estratègic que seguint les petjades que l’Ordre del Tremp va deixar a  Castelló construirà un nou camí d’oportunitats per a la  província, des de la costa fins a l’interior.

Territorio Templario_5

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha presentat aquest matí acompanyat pel vicepresident de Turisme, Andrés Martínez,  aquest producte “nascut des del convenciment que la història, i l’excels patrimoni que atresoren els nostres pobles, és el millor recurs del que disposem per a construir un present i futur replet d’oportunitats socials i econòmiques per als nostres pobles”.

La ruta unirà des de la costa fins a l’interior, i viceversa, fins a 12 municipis castellonencs, entre els quals es troba Sta. Magdalena i el seu Castell,  fent del turisme i la cultura dos dels principals motors de creixement i desenvolupament per a la província.

Per a açò, s’han senyalitzat ja els dos municipis que actuen com a punt de partida de la ruta, amb Peníscola en el litoral i Culla a l’interior, així com Alcalà de Xivert, on es troba un dels elements arquitectònics més importants de la ruta, el Castell de Xivert.

L’alcalde de Sta. Magdalena, per la seua banda, ha sol·licitat a la Diputació que “senyalitze la resta de municipis en la major brevetat possible, ja que aquest és un projecte en el qual creiem i que pot ajudar a promocionar turísticament el nostre municipi”

El ‘Territori Templer’ estarà integrat inicialment per elements històrics de Santa Magdalena de Polpís, La Salzadella, Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Les Coves de Vinromà, Vistabella del Maestrat, Azteneta del Maestrat i Borriana.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →