Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’uneix a la marca “Territori Templer” de la Diputació de Castelló
Actualitat

Sta. Magdalena s’uneix a la marca “Territori Templer” de la Diputació de Castelló

1 min, 12 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha assistit aquest matí, a la Diputació de Castelló,  a la presentació d’un nou producte provincial, “Territori Templer”,  un itinerari estratègic que seguint les petjades que l’Ordre del Tremp va deixar a  Castelló construirà un nou camí d’oportunitats per a la  província, des de la costa fins a l’interior.

Territorio Templario_5

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha presentat aquest matí acompanyat pel vicepresident de Turisme, Andrés Martínez,  aquest producte “nascut des del convenciment que la història, i l’excels patrimoni que atresoren els nostres pobles, és el millor recurs del que disposem per a construir un present i futur replet d’oportunitats socials i econòmiques per als nostres pobles”.

La ruta unirà des de la costa fins a l’interior, i viceversa, fins a 12 municipis castellonencs, entre els quals es troba Sta. Magdalena i el seu Castell,  fent del turisme i la cultura dos dels principals motors de creixement i desenvolupament per a la província.

Per a açò, s’han senyalitzat ja els dos municipis que actuen com a punt de partida de la ruta, amb Peníscola en el litoral i Culla a l’interior, així com Alcalà de Xivert, on es troba un dels elements arquitectònics més importants de la ruta, el Castell de Xivert.

L’alcalde de Sta. Magdalena, per la seua banda, ha sol·licitat a la Diputació que “senyalitze la resta de municipis en la major brevetat possible, ja que aquest és un projecte en el qual creiem i que pot ajudar a promocionar turísticament el nostre municipi”

El ‘Territori Templer’ estarà integrat inicialment per elements històrics de Santa Magdalena de Polpís, La Salzadella, Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Les Coves de Vinromà, Vistabella del Maestrat, Azteneta del Maestrat i Borriana.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →