Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’uneix a la marca “Territori Templer” de la Diputació de Castelló
Actualitat

Sta. Magdalena s’uneix a la marca “Territori Templer” de la Diputació de Castelló

1 min, 12 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha assistit aquest matí, a la Diputació de Castelló,  a la presentació d’un nou producte provincial, “Territori Templer”,  un itinerari estratègic que seguint les petjades que l’Ordre del Tremp va deixar a  Castelló construirà un nou camí d’oportunitats per a la  província, des de la costa fins a l’interior.

Territorio Templario_5

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha presentat aquest matí acompanyat pel vicepresident de Turisme, Andrés Martínez,  aquest producte “nascut des del convenciment que la història, i l’excels patrimoni que atresoren els nostres pobles, és el millor recurs del que disposem per a construir un present i futur replet d’oportunitats socials i econòmiques per als nostres pobles”.

La ruta unirà des de la costa fins a l’interior, i viceversa, fins a 12 municipis castellonencs, entre els quals es troba Sta. Magdalena i el seu Castell,  fent del turisme i la cultura dos dels principals motors de creixement i desenvolupament per a la província.

Per a açò, s’han senyalitzat ja els dos municipis que actuen com a punt de partida de la ruta, amb Peníscola en el litoral i Culla a l’interior, així com Alcalà de Xivert, on es troba un dels elements arquitectònics més importants de la ruta, el Castell de Xivert.

L’alcalde de Sta. Magdalena, per la seua banda, ha sol·licitat a la Diputació que “senyalitze la resta de municipis en la major brevetat possible, ja que aquest és un projecte en el qual creiem i que pot ajudar a promocionar turísticament el nostre municipi”

El ‘Territori Templer’ estarà integrat inicialment per elements històrics de Santa Magdalena de Polpís, La Salzadella, Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Les Coves de Vinromà, Vistabella del Maestrat, Azteneta del Maestrat i Borriana.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →