Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’uneix a la marca “Territori Templer” de la Diputació de Castelló
Actualitat

Sta. Magdalena s’uneix a la marca “Territori Templer” de la Diputació de Castelló

1 min, 12 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha assistit aquest matí, a la Diputació de Castelló,  a la presentació d’un nou producte provincial, “Territori Templer”,  un itinerari estratègic que seguint les petjades que l’Ordre del Tremp va deixar a  Castelló construirà un nou camí d’oportunitats per a la  província, des de la costa fins a l’interior.

Territorio Templario_5

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha presentat aquest matí acompanyat pel vicepresident de Turisme, Andrés Martínez,  aquest producte “nascut des del convenciment que la història, i l’excels patrimoni que atresoren els nostres pobles, és el millor recurs del que disposem per a construir un present i futur replet d’oportunitats socials i econòmiques per als nostres pobles”.

La ruta unirà des de la costa fins a l’interior, i viceversa, fins a 12 municipis castellonencs, entre els quals es troba Sta. Magdalena i el seu Castell,  fent del turisme i la cultura dos dels principals motors de creixement i desenvolupament per a la província.

Per a açò, s’han senyalitzat ja els dos municipis que actuen com a punt de partida de la ruta, amb Peníscola en el litoral i Culla a l’interior, així com Alcalà de Xivert, on es troba un dels elements arquitectònics més importants de la ruta, el Castell de Xivert.

L’alcalde de Sta. Magdalena, per la seua banda, ha sol·licitat a la Diputació que “senyalitze la resta de municipis en la major brevetat possible, ja que aquest és un projecte en el qual creiem i que pot ajudar a promocionar turísticament el nostre municipi”

El ‘Territori Templer’ estarà integrat inicialment per elements històrics de Santa Magdalena de Polpís, La Salzadella, Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Les Coves de Vinromà, Vistabella del Maestrat, Azteneta del Maestrat i Borriana.

Notícies relacionades

Noticies

L’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) visita Santa Magdalena

53 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Veure més notícies →