Inici » Notícies » Sta. Magdalena venera al seu patró Sant Antoni
Actualitat

Sta. Magdalena venera al seu patró Sant Antoni

1 min, 9 seg

foguera

Un any més, Sta. Magdalena ha celebrat, amb gran èxit la festivitat de Sant Antoni, un dels patrons de la població. Els majorals, que en aquesta ocasió han sigut els veïns dels carrers Sant Bernat, Castell, Nova, Serra d´Irta, Sant Isidre i Avinguda Luis Torres Morera, han organitzat tant el dilluns 16 com el dimarts 17 un gran nombre d’activitats de marcat caràcter popular.

expo  quintos sant1 sant2 sant3 sant5 sant6 (2) sant6 sant7 santprimetes

Ahir, dilluns, van organitzar una sèrie d’activitats i jocs tradicionals en la plaça de l’església, per als més xicotets. Posteriorment, va haver-hi una xocolatada. D’altra banda, en la Capella, s’ha pogut contemplar una mostra fotogràfica amb imatges, corresponents a la celebració de Sant Antoni, que mostren com s’ha desenvolupat la festa a través dels anys.

En l’església parroquial, mosén Pedro Añó, també durant la vespra es va encarregar de beneir les pastes, portades pels majorals i després de la cercavila de la la Agrupació Musical de Sta. Magdalena es procedia a la cremà de la foguera per part dels Quintos 2017. Com ja és costum, els majorals també van organitzar un sopar de pa i porta, en el poliesportiu municipal, que va estar molt concorregut i que va estar amenitzat pel Trio Fantasia.

Pel que fa a la jornada d’avui, després de la  missa i benedicció dels animals, s’ha realitzat una actuació del Grup de Danses Magdaleneres i posteriorment la processó, que ha comptat amb la participació de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena. Els actes festius han acabat amb la Gorra, acte en el qual els majorals de la festa han oferit tot tipus de pastes, tant dolces com salades als participants de la processó i a tots els veïns i visitants.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →