Inici » Notícies » Teràpia d’estimulació cognitiva a domicili a Sta. Magdalena
Actualitat

Teràpia d’estimulació cognitiva a domicili a Sta. Magdalena

58 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, a través del departament de Serveis Socials, de l’existència del servei de teràpia d’estimulació cognitiva a domicili, que presta, Laura Jaime Calduch, que és una professional titulada amb àmplia experiència en el camp de l’Alzheimer i l’estimulació cognitiva.

cartellterapia

La teràpia d’estimulació cognitiva (TEC) és el tractament NO farmacològic, científicament comprovat, que retarda la malaltia d’Alzheimer i altres demències i fa que aquestes avancen més lentament en cas d’haver sigut ja diagnosticades.

El principal objectiu és que les persones diagnosticades amb una deterioració lleu, moderada o en fases inicials, reben un programa d’intervenció adequat que els permeta millorar la seua qualitat de vida i la dels seus familiars.

“Moltes persones no poden o no volen acudir a centres especialitzats, però necessiten tractament amb la finalitat de retardar en la mesura del possible la deterioració, per això acostem la TEC (TERÀPIA D’ESTIMULACIÓ COGNITIVA) al seu domicili o entorn familiar”, explica Laura Jaime.

Les àrees que es treballen, sempre adaptades a les necessitats i capacitats mentals de cada usuari són: llenguatge i comunicació, càlcul i raonament, memòria, atenció i concentració, gnosies i praxies, orientació, lateralitat i psicomotricitat i activitats de la vida diària.

Si alguna persona està interessada en aquest servei, pot posar-se  en contacte amb Laura Jaime Calduch a través del telèfon: 679 563 289 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected]

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →