Inici » Notícies » Teràpia d’estimulació cognitiva a domicili a Sta. Magdalena
Actualitat

Teràpia d’estimulació cognitiva a domicili a Sta. Magdalena

58 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, a través del departament de Serveis Socials, de l’existència del servei de teràpia d’estimulació cognitiva a domicili, que presta, Laura Jaime Calduch, que és una professional titulada amb àmplia experiència en el camp de l’Alzheimer i l’estimulació cognitiva.

cartellterapia

La teràpia d’estimulació cognitiva (TEC) és el tractament NO farmacològic, científicament comprovat, que retarda la malaltia d’Alzheimer i altres demències i fa que aquestes avancen més lentament en cas d’haver sigut ja diagnosticades.

El principal objectiu és que les persones diagnosticades amb una deterioració lleu, moderada o en fases inicials, reben un programa d’intervenció adequat que els permeta millorar la seua qualitat de vida i la dels seus familiars.

“Moltes persones no poden o no volen acudir a centres especialitzats, però necessiten tractament amb la finalitat de retardar en la mesura del possible la deterioració, per això acostem la TEC (TERÀPIA D’ESTIMULACIÓ COGNITIVA) al seu domicili o entorn familiar”, explica Laura Jaime.

Les àrees que es treballen, sempre adaptades a les necessitats i capacitats mentals de cada usuari són: llenguatge i comunicació, càlcul i raonament, memòria, atenció i concentració, gnosies i praxies, orientació, lateralitat i psicomotricitat i activitats de la vida diària.

Si alguna persona està interessada en aquest servei, pot posar-se  en contacte amb Laura Jaime Calduch a través del telèfon: 679 563 289 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected]

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →