Inici » Notícies » Tot llest per al 25 aniversari de les Mestresses de casa de *Sta. Magdalena
Actualitat

Tot llest per al 25 aniversari de les Mestresses de casa de *Sta. Magdalena

58 seg

Diumenge que ve, 4 de març, Sta. Magdalena es vestirà de festa per a celebrar el 25 aniversari de l’Associació de Mestresses de casa. Des de la Junta s’ha preparat un interessant programa d’actes, encaminat a festejar aquest aniversari tan especial.

juntafundadora

“Hem preparat una exposició en la qual recordarem aquests 25 anys de l’associació, que ja des dels seus inicis va tenir molta acceptació per part dels veïns de Sta. Magdalena. Hi havia moltes ganes de crear aquesta entitat, que sempre ha aglutinat a un gran nombre de sòcies i socis”, ha explicat Camen Aixa, presidenta de l’Associació des del seu inici l’any 1993.

IMG_3196

En aquest sentit, el programa del pròxim diumenge s’inicia a les 10.30 hores, amb la inauguració, a la Capella, d’una exposició fotogràfica, en la qual es fa un breu recorregut, a través de les imatges, d’aquests intensos 25 anys. També es mostraran alguns dels treballs, que s’han realitzat durant aquests anys per part dels membres de l’entitat.

Després de l’exposició, a les 12 hores està prevista una visita a Vivers Alcossebre i a les 14 hores, celebraran un dinar de germanor al Mesón Ximo d´Alcossebre, el preu del dinar és de 20 euros per persona.

Des de la Junta Directiva s’informa a totes aquelles persones, que desitgen assistir al dinar, que el termini per a inscriure’s finalitza demà i que poden fer-ho en l’Estanc de Sta. Magdalena. El menú s’escollirà en el mateix restaurant on se celebrarà el menjar.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →