Inici » Notícies » Tot llest per al 25 aniversari de les Mestresses de casa de *Sta. Magdalena
Actualitat

Tot llest per al 25 aniversari de les Mestresses de casa de *Sta. Magdalena

58 seg

Diumenge que ve, 4 de març, Sta. Magdalena es vestirà de festa per a celebrar el 25 aniversari de l’Associació de Mestresses de casa. Des de la Junta s’ha preparat un interessant programa d’actes, encaminat a festejar aquest aniversari tan especial.

juntafundadora

“Hem preparat una exposició en la qual recordarem aquests 25 anys de l’associació, que ja des dels seus inicis va tenir molta acceptació per part dels veïns de Sta. Magdalena. Hi havia moltes ganes de crear aquesta entitat, que sempre ha aglutinat a un gran nombre de sòcies i socis”, ha explicat Camen Aixa, presidenta de l’Associació des del seu inici l’any 1993.

IMG_3196

En aquest sentit, el programa del pròxim diumenge s’inicia a les 10.30 hores, amb la inauguració, a la Capella, d’una exposició fotogràfica, en la qual es fa un breu recorregut, a través de les imatges, d’aquests intensos 25 anys. També es mostraran alguns dels treballs, que s’han realitzat durant aquests anys per part dels membres de l’entitat.

Després de l’exposició, a les 12 hores està prevista una visita a Vivers Alcossebre i a les 14 hores, celebraran un dinar de germanor al Mesón Ximo d´Alcossebre, el preu del dinar és de 20 euros per persona.

Des de la Junta Directiva s’informa a totes aquelles persones, que desitgen assistir al dinar, que el termini per a inscriure’s finalitza demà i que poden fer-ho en l’Estanc de Sta. Magdalena. El menú s’escollirà en el mateix restaurant on se celebrarà el menjar.

Notícies relacionades

Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Noticies

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg
Veure més notícies →