Inici » Notícies » Tot llest per a la celebració del II Campionat Provincial de caça de perdiu amb reclam
Actualitat

Tot llest per a la celebració del II Campionat Provincial de caça de perdiu amb reclam

56 seg

Dissabte que ve,  3 de febrer, Sta. Magdalena acollirà la segona edició del Campionat de caça provincial de perdiu amb reclam, organitzat per la delegació de Castelló de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, el Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena i l’Ajuntament de la localitat.

cartell

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena afirma que: “la caça amb reclam forma part de la nostra història, uneix a molts veïns de tots els pobles de la nostra comarca i província, i des de l’ajuntament seguim treballant perquè siga coneguda per tots, a través d’aquests campionats pretenem donar la importància, que aquesta modalitat de caça mereix”.

El II Campionat de caça provincial atraurà fins a Sta. Magdalena a nombrosos afeccionats a la caça de la perdiu amb reclam, que a més de participar en l’esdeveniment podran gaudir d’una gran jornada de contacte amb la naturalesa.

En aquest sentit, segons han confirmat des del Club de Caçadors Local està previst que participen en la competició uns 10 caçadors, vinguts de diferents punts de la província, que començaran a practicar aquesta  modalitat de caça a partir de les 8 del matí.

Posteriorment, a les 14 hores està previst el lliurament de premis i posteriorment se celebrarà un dinar de germanor, en el pavelló poliesportiu, entre participants i membres de l’organització.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →