Inici » Notícies » Un concert de cinema, amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena
Actualitat

Un concert de cinema, amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena

48 seg

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebrava aquest dissabte la festivitat de la seua patrona, Sta. Cecilia i ho feia amb molta joia, ja que quatre nous músics es van incorporar a la formació musical, en un concert extraordinari.

banda1ok
Abans d’iniciar-se els actes es va guardar un minut de silenci per la mort de la jove veïna del municipi, María Cid Oms i immediatament després d’un llarg aplaudiment s’arrancava el concert, no sense abans donar entrada a Aroa Mínguez, Lara Cervera, Maura Bou i Paula Pegueroles, que rebien de mans del director, Sergio Tortajada, un diploma, en el qual es reconeixen els seus anys d’estudi i aprenentatge musical. Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació també els imposava la insígnia de l’entitat.

banda1
El concert va tenir com a repertori una selecció de les millors bandes sonores, que han marcat la història del cinema. Forrest Gump, Memòries d’Àfrica, La Màscara del Zorro , Harry Potter o Gladiator, van ser algunes de les peces interpretades, magistralment pels músics magdaleneros. Durant l’actuació es van projectar imatges d’aquestes pel·lícules.

banda
La jornada acabava amb un sopar de germanor entre músics, en un conegut restaurant de la comarca.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →