Inici » Notícies » Un concert de cinema, amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena
Actualitat

Un concert de cinema, amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena

48 seg

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebrava aquest dissabte la festivitat de la seua patrona, Sta. Cecilia i ho feia amb molta joia, ja que quatre nous músics es van incorporar a la formació musical, en un concert extraordinari.

banda1ok
Abans d’iniciar-se els actes es va guardar un minut de silenci per la mort de la jove veïna del municipi, María Cid Oms i immediatament després d’un llarg aplaudiment s’arrancava el concert, no sense abans donar entrada a Aroa Mínguez, Lara Cervera, Maura Bou i Paula Pegueroles, que rebien de mans del director, Sergio Tortajada, un diploma, en el qual es reconeixen els seus anys d’estudi i aprenentatge musical. Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació també els imposava la insígnia de l’entitat.

banda1
El concert va tenir com a repertori una selecció de les millors bandes sonores, que han marcat la història del cinema. Forrest Gump, Memòries d’Àfrica, La Màscara del Zorro , Harry Potter o Gladiator, van ser algunes de les peces interpretades, magistralment pels músics magdaleneros. Durant l’actuació es van projectar imatges d’aquestes pel·lícules.

banda
La jornada acabava amb un sopar de germanor entre músics, en un conegut restaurant de la comarca.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →