Inici » Notícies » Uns 250 senderistes participen en  la Marxa de Sta. Magdalena
Actualitat

Uns 250 senderistes participen en  la Marxa de Sta. Magdalena

55 seg

Prop de 250 persones han pres aquest matí l’eixida de la VIII Marxa Senderista pel terme municipal de Sta. Magdalena i han gaudit de les espectaculars vistes, que ofereix el Parc Natural de la Serra d´Irta.

marxa2marxa5

 

Els participants han iniciat el seu recorregut en el pavelló poliesportiu municipal i s’han endinsat en Irta, passant en primer lloc per es Castell de Polpís, fortalesa templaria de gran bellesa.

marxa1

Porteriormente la marxa ha discorregut per la  Mallada de la Rabosa o el Coll de la Palma, el Pou del Moro, el Mas del Senyor, o la Font d´en Canes , amb el mar Mediterrani com a acompanyant de tan especial viatge. Després de reposar forces en el Mas del Senyor, el més valents s’han endinsat de nou en la Mallada de la Rabosa fins a arribar a l’es baixarà pel Barranc de la Carrera. La marxa ha finalitzat en  el poliesportiu municipal, lloc en el qual s’ha realitzat un menjar de germanor entre tots els participants, servida per Custom Maestrat.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha agraït a tots els participants el seu esforç per a realitzar la caminada, ja que ha sigut un dia molt calorós, amb altes temperatures. Bou ha destacat també l’absència d’incidents greus i ha aprofitat per a felicitar també a tots els voluntaris, que han ajudat a facilitar el camí als senderistes.

marxa4  marxa6 marxa7 marxa

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →