Inici » Notícies » Uns 250 senderistes participen en  la Marxa de Sta. Magdalena
Actualitat

Uns 250 senderistes participen en  la Marxa de Sta. Magdalena

55 seg

Prop de 250 persones han pres aquest matí l’eixida de la VIII Marxa Senderista pel terme municipal de Sta. Magdalena i han gaudit de les espectaculars vistes, que ofereix el Parc Natural de la Serra d´Irta.

marxa2marxa5

 

Els participants han iniciat el seu recorregut en el pavelló poliesportiu municipal i s’han endinsat en Irta, passant en primer lloc per es Castell de Polpís, fortalesa templaria de gran bellesa.

marxa1

Porteriormente la marxa ha discorregut per la  Mallada de la Rabosa o el Coll de la Palma, el Pou del Moro, el Mas del Senyor, o la Font d´en Canes , amb el mar Mediterrani com a acompanyant de tan especial viatge. Després de reposar forces en el Mas del Senyor, el més valents s’han endinsat de nou en la Mallada de la Rabosa fins a arribar a l’es baixarà pel Barranc de la Carrera. La marxa ha finalitzat en  el poliesportiu municipal, lloc en el qual s’ha realitzat un menjar de germanor entre tots els participants, servida per Custom Maestrat.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha agraït a tots els participants el seu esforç per a realitzar la caminada, ja que ha sigut un dia molt calorós, amb altes temperatures. Bou ha destacat també l’absència d’incidents greus i ha aprofitat per a felicitar també a tots els voluntaris, que han ajudat a facilitar el camí als senderistes.

marxa4  marxa6 marxa7 marxa

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →