Inici » Notícies » Vesprada de berenar i cinema per a celebrar la I Setmana de la Dona
Actualitat

Vesprada de berenar i cinema per a celebrar la I Setmana de la Dona

54 seg

peli

Més de 60 persones van gaudir ahir a la vesprada, a Sta. Magdalena, dels actes programats per l’Ajuntament de Sta. Magdalena dins de la I Setmana de la Dona. El Casal Municipal acollia un berenar, que va comptar amb la participació de més de 60 persones, que van passar una divertida vesprada. Posteriorment, a l’Auditori Municipal va tindre lloc la projecció de la pel·lícula, Figures Ocultes.

peli2 expo2  berenar5 expo1 berenar2 berenar3 berenar4 berenar1

La programació continua en marxa, amb l’exposició de la Fundació Isonomía, No més princeses, en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, que romandrà oberta fins al 31 de març, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20.30h. En aquest sentit, destacar la visita, divendres que ve, de tots els alumnes del CEIP Albert Selma, que s’acostaran fins a la mostra, que recull una sèrie de fotografies en les quals es desmitifiquen alguns dels contes més tradicionals, proporcionant a aquells que la visiten, una sèrie d’eines que faciliten una relectura de les històries d’aquests contes.

D’altra banda, demà dijous, 14 de març, a les 18h, Eva Jiménez, de l’Associació Per més Vida de Vinaròs, oferirà una xarrada en el saló de plens de l’Ajuntament, en la qual donarà a conéixer els objectius de les tres entitats a les quals pertany: Rescata2, Per+Vida i Narcòtics Anònims.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →