Inici » Notícies » Vesprada de berenar i cinema per a celebrar la I Setmana de la Dona
Actualitat

Vesprada de berenar i cinema per a celebrar la I Setmana de la Dona

54 seg

peli

Més de 60 persones van gaudir ahir a la vesprada, a Sta. Magdalena, dels actes programats per l’Ajuntament de Sta. Magdalena dins de la I Setmana de la Dona. El Casal Municipal acollia un berenar, que va comptar amb la participació de més de 60 persones, que van passar una divertida vesprada. Posteriorment, a l’Auditori Municipal va tindre lloc la projecció de la pel·lícula, Figures Ocultes.

peli2 expo2  berenar5 expo1 berenar2 berenar3 berenar4 berenar1

La programació continua en marxa, amb l’exposició de la Fundació Isonomía, No més princeses, en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, que romandrà oberta fins al 31 de març, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20.30h. En aquest sentit, destacar la visita, divendres que ve, de tots els alumnes del CEIP Albert Selma, que s’acostaran fins a la mostra, que recull una sèrie de fotografies en les quals es desmitifiquen alguns dels contes més tradicionals, proporcionant a aquells que la visiten, una sèrie d’eines que faciliten una relectura de les històries d’aquests contes.

D’altra banda, demà dijous, 14 de març, a les 18h, Eva Jiménez, de l’Associació Per més Vida de Vinaròs, oferirà una xarrada en el saló de plens de l’Ajuntament, en la qual donarà a conéixer els objectius de les tres entitats a les quals pertany: Rescata2, Per+Vida i Narcòtics Anònims.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →