Inici » Notícies » Ximo Vives guanya el Concurs de la portada del Llibre de Festes
Actualitat

Ximo Vives guanya el Concurs de la portada del Llibre de Festes

33 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat a conèixer que Ximo Vives és l’autor de la portada del Llibre de les Festes Patronals, que se celebraran en Sta. Magdalena entre el 21 i el 30 de juliol.

PORTADA3

Vives ha aconseguit el primer premi de l’II Concurs de la portada, després de la decisió que han pres totes les associacions del municipi. Rafa Adell ha obtingut el segon premi, mentre que Laura Puig i Miguel Expósito, s’han alçat amb el tercer premi.

reunio

D’altra banda, el consistori ha convocat a totes les entitats socials, culturals i esportives a una reunió informativa, en la qual se’ls ha donat a conèixer el programa de Festes, amb l’objectiu que puguen fer les aportacions, que creen oportunes. En els pròxims dies, es donarà a conèixer tot el contingut del mateix.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →