Inici » Notícies » Ximo Vives guanya el Concurs de la portada del Llibre de Festes
Actualitat

Ximo Vives guanya el Concurs de la portada del Llibre de Festes

33 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat a conèixer que Ximo Vives és l’autor de la portada del Llibre de les Festes Patronals, que se celebraran en Sta. Magdalena entre el 21 i el 30 de juliol.

PORTADA3

Vives ha aconseguit el primer premi de l’II Concurs de la portada, després de la decisió que han pres totes les associacions del municipi. Rafa Adell ha obtingut el segon premi, mentre que Laura Puig i Miguel Expósito, s’han alçat amb el tercer premi.

reunio

D’altra banda, el consistori ha convocat a totes les entitats socials, culturals i esportives a una reunió informativa, en la qual se’ls ha donat a conèixer el programa de Festes, amb l’objectiu que puguen fer les aportacions, que creen oportunes. En els pròxims dies, es donarà a conèixer tot el contingut del mateix.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →