Inici » Notícies » Comencen les obres d’urbanització de l’antic Hostal
Actualitat

Comencen les obres d’urbanització de l’antic Hostal

47 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha començat, aquesta setmana, els treballs d’urbanització de l’antic hostal, en l’entrada nord a la població, en l’actual carrer Carretera. Unes obres, que estan sent executades per una empresa local i que amb recursos propis tenen un cost de 10.500 €.

hostal1 hostal2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que: “es tracta d’una zona, que estava molt necessitada d’una millora, sobretot en el que a seguretat vial es refereix, llavors hem aprofitat per a instal·lar la canalització d’aigua, els tubs de l’enllumenat, fanals, les voreres i posarem rampes d’accés”. Al mateix temps, aquests treballs permetran “traslladar l’actual parada d’autobús, ja que no està en les condicions més òptimes i suposa un perill per als usuaris”.

Bou ha anunciat que ara, es tracta d’una primera fase de millora de la coneguda com a zona de l’Hostal, en càrrec als pressupostos de 2017, ja que en una segona, en 2018,  es col·locarà zona de protecció per als vianants i es posarà una presa d’aigua en la part posterior de la bàscula, la qual cosa permetrà traslladar l’actual presa d´abstiment, ara en el carrer Parres, fins a la bàscula.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Veure més notícies →