Inici » Notícies » Comencen les obres d’urbanització de l’antic Hostal
Actualitat

Comencen les obres d’urbanització de l’antic Hostal

47 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha començat, aquesta setmana, els treballs d’urbanització de l’antic hostal, en l’entrada nord a la població, en l’actual carrer Carretera. Unes obres, que estan sent executades per una empresa local i que amb recursos propis tenen un cost de 10.500 €.

hostal1 hostal2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que: “es tracta d’una zona, que estava molt necessitada d’una millora, sobretot en el que a seguretat vial es refereix, llavors hem aprofitat per a instal·lar la canalització d’aigua, els tubs de l’enllumenat, fanals, les voreres i posarem rampes d’accés”. Al mateix temps, aquests treballs permetran “traslladar l’actual parada d’autobús, ja que no està en les condicions més òptimes i suposa un perill per als usuaris”.

Bou ha anunciat que ara, es tracta d’una primera fase de millora de la coneguda com a zona de l’Hostal, en càrrec als pressupostos de 2017, ja que en una segona, en 2018,  es col·locarà zona de protecció per als vianants i es posarà una presa d’aigua en la part posterior de la bàscula, la qual cosa permetrà traslladar l’actual presa d´abstiment, ara en el carrer Parres, fins a la bàscula.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →