Inici » Notícies » Comencen les obres d’urbanització de l’antic Hostal
Actualitat

Comencen les obres d’urbanització de l’antic Hostal

47 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha començat, aquesta setmana, els treballs d’urbanització de l’antic hostal, en l’entrada nord a la població, en l’actual carrer Carretera. Unes obres, que estan sent executades per una empresa local i que amb recursos propis tenen un cost de 10.500 €.

hostal1 hostal2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que: “es tracta d’una zona, que estava molt necessitada d’una millora, sobretot en el que a seguretat vial es refereix, llavors hem aprofitat per a instal·lar la canalització d’aigua, els tubs de l’enllumenat, fanals, les voreres i posarem rampes d’accés”. Al mateix temps, aquests treballs permetran “traslladar l’actual parada d’autobús, ja que no està en les condicions més òptimes i suposa un perill per als usuaris”.

Bou ha anunciat que ara, es tracta d’una primera fase de millora de la coneguda com a zona de l’Hostal, en càrrec als pressupostos de 2017, ja que en una segona, en 2018,  es col·locarà zona de protecció per als vianants i es posarà una presa d’aigua en la part posterior de la bàscula, la qual cosa permetrà traslladar l’actual presa d´abstiment, ara en el carrer Parres, fins a la bàscula.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →