Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena es reuneix amb el president de la Diputació
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena es reuneix amb el president de la Diputació

1 min, 23 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha mantingut avui una reunió amb el president de la Diputació de Castelló, amb l’objectiu de donar a conèixer a Javier Moliner les principals necessitats del municipi.

SANTA MAGDALENA

Bou ha agraït la cordialitat de la trobada,  en el qual s’han tractat temes com la inversió, que la Diputació ha realitzat en l’últim lustre al Castell de Sta. Magdalena.

En aquest sentit, l’alcalde ha reclamat al president que “tenint en compte que el castell, el senyal d’identitat de Sta. Magdalena, ha estat el gran abandonat durant més de 5 lustres, i que ara hem aconseguit una inversió per part de la Diputació, aquesta s’hauria de mantenir i almenys de forma anual, l’administració provincial podria invertir en la millora i posada en valor del castell”.

D’altra banda, el vicepresident i responsable de l’àrea de Cultura, Vicent Sales, ha explicat a Bou, que en breu s’instal·larà la senyalítica de la sendera “Mirador Templer”. Sobre aquest tema, l’alcalde de Sta. Magdalena s’ha interessat a conèixer si la localitat, atès que forma part de la ruta templera de la Diputació, disposarà de panells informatius, que senyalitzen la ruta, tal com ocorre amb altres municipis. El vicepresident, segons ha detallat l’alcalde, ha pres nota de la petició.

Al mateix temps, l’alcalde de Sta. Magdalena ha sol·licitat la col·laboració de la Diputació de Castelló per a la dotació de mobiliari de l’auditori, que s’ha construït en la planta baixa de l’Edifici Social, atès que la instal·lació de les butaques està pressupostada en 15.000 €.

Finalment, el primer edil magdalener ha demanat al president de la Diputació l’asfaltat dels tres últims quilòmetres del camí rural, que uneix Sta. Magdalena amb Peníscola, ja que es tracta d’un vial molt deteriorat i que usen molts vehicles com a via alternativa quan hi ha accidents en la n-340.

“De la mateixa manera que la Generalitat escometrà la millora del camí a La Salzadella, li he traslladat al president la necessitat d’arreglar aquest vial, paral·lel a la n-340”, ha comentat Sergio Bou.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →