Inici » Notícies » Santa Magdalena ofereix 6 rutes senderistes pel terme municipal
Actualitat

Santa Magdalena ofereix 6 rutes senderistes pel terme municipal

1 min, 37 seg

Santa Magdalena de Polpis i el seu departament de turisme continuen treballant, durant aquest estiu, en la promoció de la destinació com a referent del turisme natural. En aquest sentit, des del consistori s’ofereixen un total de 6 rutes senderistes, que es poden consultar, tant en els panells tàctils situats en la població, com a través de la web municipal, en el següent enllaç: https://www.santamagdalena.es/ca/que-fer/rutes-senderistes/

A aquestes rutes s’uneix també una altra per als amants de la Btt, que discorre entre Santa Magdalena i Alcalà de Xivert i que està traçada pel Parc Natural de la Serra d´Irta.

Sens dubte, una de les rutes senderistes més interessants, que disposa Santa Magdalena, és la ruta al Castell de Polpis, ja que inclou no sols flora i fauna sinó que en ella, podem traslladar-nos al passat per a conéixer una de les joies de la localitat, el seu castell.

Amb un recorregut de més de 16 km, també s’ofereix una altra ruta que va des del Castell de Polpís, passant per l’Ermita de Sant Antoni, el Mas del Senyor i la Mallada de la Rabosa.

La tercera ruta proposada trasllada als senderistes al Castell de Polpís, Mas del Senyor, Font de Canes, Coll de la Palma i la Mallada de la Rabosa, mentre que en la quarta ruta lineal, es pot observar dues importants fortaleses medievals, emplaçades en dos llocs privilegiats de la Serra d´Irta, el Castell Polpis i el de Xivert, a Alcalà de Xivert.

També es proposa, des del departament de Turisme, la ruta circular de la Mola, amb una distància de 18.10km i una dificultat moderada.

Finalment, s’estableix una ruta circular per la part nord del Parc Natural de la Serra d´Irta, que recorre totalment els barrancs del Saltet i del Boixar i passa també pel barranc de Moles per a pujar als Alts de Vistahermosa.

I és que, Santa Magdalena, a l’igual, que la majoria dels xicotets municipis de l’interior de la província de Castelló, està notant durant aquest estiu, un augment significatiu del nombre de pernoctacions en el que al seu allotjament es refereix. De fet, són moltes les persones que atretes pel turisme natural i l’essència pròpia de la localitat, estan gaudint d’aquest estiu a Santa Magdalena amb la naturalesa i la tranquil·litat com a principals al·licients.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →